Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αφήνει ένα γράμμα στον Πέτρο
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αφήνει ένα γράμμα στον Πέτρο

Τι θα δούμε σήμερα, 25 Απριλίου  στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Η Θάλεια επισκέπτεται τον Βίκο και εκεί βρίσκει τον Μαγγίνα, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον Λουκά επειδή τον είχε μαχαιρώσει. Ο Πέτρος και η Αλεξία διαπιστώνουν ότι η Ελισάβετ με την Αυξεντία επέστρεψαν στο μοναστήρι. Ο Σταυρίνος σχεδιάζει να ξαναπιάσει τη δουλειά που είχε πριν το ατύχημα. Ο Θέμης συναντά τον Ζαμάνο, του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη Στέλλα Χρονά και απαιτεί να του πει όλη την αλήθεια.

mavro-rodo-(2).jpg

Ο Γεράσιμος έχει σχεδόν πειστεί να φύγει από το χωριό και να πάει στη Σουηδία, όταν ακούει τον Μήτσο να λέει στον Λευτέρη ότι είδε την Ελισάβετ να γυρνά στο μοναστήρι. Τι τριγμούς θα φέρει στο μοναστήρι η επιστροφή της Ελισάβετ; Η Ελισάβετ έχει αφήσει ένα γράμμα στον Πέτρο.

mavro-rodo-(2).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Οι συνομιλίες του Ζαμάνου με τη Χρονά πέφτουν στα χέρια του Θέμη. O Βίκος ζητάει από τη Βέτα να του φέρει τον Μαγγίνα για να μιλήσουν. Ο Πέτρος είναι απαρηγόρητος μετά την απόρριψη της Ελισάβετ. Η Αλεξία αναλαμβάνει να τους τα ξαναβρεί. Ο Σαράντος δείχνει στον Λευτέρη το μυστηριώδες email που έχει λάβει. Η Κασσιανή, βλέποντας το δημοσίευμα για την Ελισάβετ, αποφασίζει να ζητήσει από τον Μητροπολίτη να βγάλει ανακοίνωση, ώστε το μοναστήρι να διαχωρίσει τη θέση του. Ο Μανόλης προτείνει στην Ευτυχία να στείλουν τον Γεράσιμο στο εξωτερικό για να ξεχάσει την Ελισάβετ. Η Φιλαρέτη αρχίζει και πάλι να αισιοδοξεί για την εύρεση του γιου της. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν η Ελισάβετ ζητήσει πίσω τη μαντήλα της; Θα καταφέρει να την πείσει για την αθωότητά του σε σχέση με το πάρτι;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved