Η γη της ελιάς: Η Ιουλία έξαλλη διώχνει τον Στάθη
Media

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία έξαλλη διώχνει τον Στάθη

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης υποψιάζεται ότι ο Ορέστης είναι μυστικός αστυνομικός και δίνει εντολή σε δύο άνδρες του να τον παρακολουθούν.

Οδηγώντας για την Αθήνα, οι άνθρωποι του Δημοσθένη βρίσκονται στο κατόπι του. Όταν τους αντιλαμβάνεται, προσπαθεί να αντιδράσει, ώστε να τους ξεφύγει, αλλά στριμώχνεται σε παγίδα θανάτου. Βγαίνει ζωντανός από θαύμα... Στη συνέχεια, καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκε στον Κουράκο, ο οποίος δεσμεύεται να το ερευνήσει. Ο Δημοσθένης καταριέται που η απόπειρα δολοφονίας απέτυχε και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τον Ορέστη.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η Άννα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να πλησιάσει τον Ορέστη, όμως όλες πέφτουν στο κενό. Η Αθηνά προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντάει στο κινητό της. Έτσι, τρομοκρατημένη πως κάτι μπορεί να έχει συμβεί, πηγαίνει στο Σούνιο. Εκεί, μια ξαφνική διακοπή ρεύματος στο σπίτι της Μαρίας προβληματίζει την Αθηνά, η οποία ανακαλύπτει διάφορα για τη μητέρα της.

Επικρατεί ένταση, καθώς η Μαρία συμπεριφέρεται περίεργα και η Αθηνά δείχνει να ενοχλείται. Η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις όσο πλησιάζει ο γάμος της με τον Κουράκο, την ίδια ώρα που ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν σχέδια για το μωρό που έρχεται και η μικρή Αγγελική δεν χάνει ευκαιρία να γκρινιάξει.

gi-tis-elias-zeygos-kourakos-eytyxia.jpg

ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ

Η Μυρτάλη πουλάει τις μετοχές της στον Μάνο και τον Ισίδωρο, κι εκείνοι, με τη σειρά τους, ενημερώνουν την Αθηνά, η οποία θα αγοράσει κρυφά το 10% από αυτές. Η Μαρίνα παλεύει με νύχια και με δόντια να αλλάξει γνώμη στη Μυρτάλη και να μη φύγει.

Η Μαργαρίτα πείθει τη Θεοδώρα να δουλέψει για τους Βρεττάκους και παράλληλα να μετακομίσει στο σπίτι της. Έτσι, εκείνη πιάνει δουλειά στο ελαιοτριβείο και η Άννα με την Ευτυχία προσπαθούν να τη βοηθήσουν. Η Μυρτάλη εξοργίζει τον Αλέξη με τη συμπεριφορά της κι εκείνος, για πρώτη φορά, σηκώνει χέρι πάνω της. Τρομοκρατημένη, προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή της στην Ελβετία. Η Μαργαρίτα αρχίζει να συνηθίζει την παρουσία της Θεοδώρας στο σπίτι της και νιώθει όμορφα που έχει κάποιον να φροντίζει.

i-gi-tis-elias-myrtali-alexis-768x461.jpg

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑΣ!»

Η Ασπασία βλέπει τον Στάθη κατάκοπο από τη δουλειά και, πάνω σε μια κρίση ειλικρίνειας, του αποκαλύπτει ότι η Ιουλία αγόρασε τα κτήματα του Δημοσθένη. Η απερισκεψία της Ασπασίας θα στοιχίσει ακριβά στην Ιουλία, καθώς ο Στάθης γυρίζει στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση και απαιτεί εξηγήσεις.

Η Ιουλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί, όμως εκείνος θεωρεί πως η πράξη της θα επιβεβαιώσει τον Ισίδωρο, που τον αποκαλεί προικοθήρα. Το ζευγάρι μαλώνει και ο Στάθης φεύγει από το σπίτι αποφασισμένος να χωρίσουν. Η Ασπασία νιώθει τύψεις για το χωρισμό τους και ξεκινά «εκστρατεία» για να τους τα ξαναφτιάξει. Λίγο αργότερα, ο Στάθης μαθαίνει για το σπίτι που νοικιάζει η Θεοδώρα και δείχνει ενδιαφέρον, καθώς δεν έχει πού να μείνει.

Η Αρετή ακούει πως ο πρώην άντρας της χώρισε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να τα ξαναβρεί μαζί του. Η Ιουλία λέει στη Μαρίνα ότι έχει απογοητευτεί από τον Στάθη και θέλει να χωρίσουν οριστικά. Ο Μάνος και ο Δημοσθένης προσπαθούν να τον πείσουν να αναθεωρήσει την απόφασή του, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Μετά από συνεννόηση με τη Μαργαρίτα, ο Στάθης νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας. Ο Ισίδωρος αλλάζει την άποψή του για τον Στάθη και τονίζει στην Ιουλία πως έπραξε λανθασμένα. Εκείνη, όμως, έχει πάρει οριστικές αποφάσεις.

Πηγή: Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved