Δελαπόρτας: Η σπάνια αποκάλυψη για τον Βέγγο, η βιογραφία της Χρονοπούλου & τα δάκρυα για τη Λαμπέτη
Media

Δελαπόρτας: Η σπάνια αποκάλυψη για τον Βέγγο, η βιογραφία της Χρονοπούλου & τα δάκρυα για τη Λαμπέτη

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24-04) ο Μάκης Δελαπόρτας.

Μιλώντας για τις σπουδαίες προσωπικότητες του Ελληνικού κινηματογράφου που συνάντησε και έγραψε τη βιογραφία τους, ο Μάκης Δελαπόρτας έκανε αποκαλύψεις.

delaportas-(3).jpg

«Σε κάποιες περιπτώσεις έχω κλάψει, γράφοντας για τις ζωές τους από θλίψη. Ας πούμε για την Λαμπέτη, θυμάμαι ότι ήταν καλοκαίρι, είχα απομονωθεί στην Εύβοια για να γράψω την ζωή της κι έκλαιγα κάτω από τον ήλιο γιατί έπρεπε να γράψω μια ζωή πάρα πολύ συγκλονιστική και δύσκολη. Να δεις η μοίρα πως έπαιζε τα παιχνίδια της. «Έφευγε» κάθε χρόνο μία αδερφή της από καρκίνο στο στήθος, οπότε πήγε στην Αμερική, βρήκε τον καλύτερο γιατρό που υπήρχε κι είπε ότι μάλλον πρέπει αν το προλάβω γιατί θα έρθει και σε εμένα. Του είπε «να κόψουμε και τα δύο στήθη». Σε μία εποχή που δεν γινόταν αυτό. Έκλεισαν συνάντηση για να γίνει αυτή η επέμβαση και το βράδυ της προηγούμενης ο γιατρός πέθανε από καρδιά. Αυτή η επέμβαση δεν έγινε όταν έπρεπε και δύο χρόνια μετά εμφανίστηκε ο καρκίνος στο στήθος της Λαμπέτη. Δεν είναι συγκλονιστική αυτή η ιστορία να κάτσεις και να την γράψεις;», είπε για την Έλλη Λαμπέτη ενώ για τον Θανάση Βέγγο, αποκάλυψε πως:

«Υπάρχουν πάρα πολλά που δεν ξέρετε για τον Θανάση Βέγγο. Ο Βέγγος πήγε στη ζωή του μόνο με μια γυναίκα, τη γυναίκα του. Δεν είναι σπάνιο αυτό; Το έχω υπογραμμίσει πολύ στη βιογραφία του. Ένας πολύ καλός άνθρωπος και η Φόνσου του έκανε πλάκα, τον χάιδευε, τον φιλούσε και εκείνος της έλεγε “Άννα, σε παρακαλώ είμαι παντρεμένος άνθρωπος”. Για αυτό και δεν υπάρχει κανένα φιλί του στον ελληνικό κινηματογράφο», είπε. Αυτή την περίοδο γράφει τη βιογραφία της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Έχουμε ξεκινήσει τη βιογραφία της Μαίρης Χρονοπούλου. Διαφωνούμε σε κάποια πράγματα, εγώ επιμένω σε κάποια παλιά που εκείνη δεν θέλει. Η Μαίρη έχει απίστευτη καριέρα και απίστευτο λόγο και άποψη. Δεν της περνάς τη δική σου άποψη εάν δεν θέλει. Δεν θα το κάνουμε για να εκτεθεί ο κόσμος. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ζωή της Μαίρης. Θέλω να γίνει και η βιογραφία του Βασίλη Λογοθετίδη. Η Μαίρη μου δίνει χρόνο, πηγαίνω σπίτι της. Ηχογραφώ όσα μου λέει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved