Παράδεισος των κυριών: Η επαγγελματική σχέση του Μάρκου και του Ντίνου δοκιμάζεται
Media

Παράδεισος των κυριών: Η επαγγελματική σχέση του Μάρκου και του Ντίνου δοκιμάζεται

Παράδεισος των κυριών: Η επαγγελματική σχέση του Μάρκου και του Ντίνου δοκιμάζεται και φαίνεται να οδεύει προς ένα τέλμα που μόνο η Μιράντα θα μπορέσει να ανατρέψει. 

Το ερώτημα είναι, θα προλάβει να συμφιλιώσει τις δυο πλευρές ή αναπόδραστα θα οδηγηθούν στη ρήξη; Ενώ ο Άγης είναι αποφασισμένος να θέσει τη σχέση του με την Πολυξένη σε άλλο επίπεδο, μία απειλή της Βικτώριας θα έρθει να φωτίσει μια σκοτεινή πτυχή στη ζωή της Πολυξένης που θα αναγκάσει την νεαρή κοπέλα να λάβει καθοριστικές αποφάσεις.

paradeisos-(10).jpg

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής αποφαίνεται για την αιτία θανάτου της Ντέπυς και το πόρισμά του φέρνει τον Σωτήρη προ εκπλήξεως. Άραγε θα καταφέρει από τη νέα πληροφορία που μαθαίνει να καταλάβει ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος;

paradeisos-(9).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Αποστόλης δείχνει αποφασισμένος να εκδικηθεί την Σύρμω και ο Σωτήρης προσπαθεί να βγάλει το πολυπόθητο ένταλμα για να καταφέρει να τον συλλάβει. Η Βικτώρια ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα έγκλημα και η Μιράντα έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει από τον Ντίνο οριστικά, κάποιος όμως προσπαθεί να την μεταπείσει.

paradeisos-(3).jpg

Ο Σωτήρης εξομολογείται για ακόμα μια φορά τον έρωτα του στην Όλγα και ο Μάρκος κάνει ένα λάθος που μπορεί να του στοιχήσει τη φιλία του με τον Ντίνο. Ο Πάρης πιάνεται στα χέρια με τον Δημητράκη και ο Θανάσης παίζει το τελευταίο του χαρτί για να κερδίσει την ελευθέριά του. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο, ενώ η ζωή της Ματούλας μπαίνει σε κίνδυνο…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved