Σμαράγδα Καρύδη: «Το metoo βοήθησε στο να προσέχουν ορισμένοι πώς φέρονται στους άλλους»
Media

Σμαράγδα Καρύδη: «Το metoo βοήθησε στο να προσέχουν ορισμένοι πώς φέρονται στους άλλους»

H ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη τοποθετείται για την τηλεόραση το θέατρο και τη ζωή γενικότερα...Ποιά δουλειά ήθελα να ακολουθήσει όταν ήταν παιδί και τι σκέφτεται για το κίνημα #metoo.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ τα μυστήρια. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να είμαι στη θέση της Πηνελόπης, να έχω να διαλευκάνω κάτι. Δεν έχω το μυαλό της φυσικά, όμως έχω αστυνομικό δαιμόνιο» λέει η Σμαράγδα Καρύδη στην έναρξη της κουβέντας για το «IQ 160» του STAR, την τηλεόραση, το θέατρο και τη ζωή γενικότερα...

Στη ζωή σας κάνετε λίγο τον «ντετέκτιβ» σε όσα συμβαίνουν γύρω σας;

«Η δουλειά που ήθελα να κάνω όταν ήμουν παιδί ήταν να γίνω ντετέκτιβ! Μου αρέσει να παράτηρώ τους ανθρώπους και τα σπίτια τους και να μαντεύω τι τύποι μένουν μέσα. Μου αρέσει να κοιτάζω μέσα από τα παράθυρα. Είμαι λίγο αδιάκριτη... Μπαίνω επίσης μέσα σε γκρεμισμένα σπίτια, τρελαίνομαι για τις εξερευνήσεις, οπότε μπορεί να είχα ένα ταλέντο , ως επιθεωρητής Σαΐνης».

Είστε τόσο παρατηρητική όσο η Πηνελόπη;

«Αυτή η κοπέλα ό,τι διαβάζει το αποστηθίζει, έχει τρομερή μνήμη - μαζί με παρατηρητικότητα, δηλαδή συνδυάζει πολλά στοιχεία... Δεν είναι μόνο η ανάλυση των δεδομένων, είναι ότι θυμάται και καταγράφει τα πάντα σαν κομπιούτερ στο μυαλό της. Ε, όχι, αυτό εγώ δεν το έχω, αλλά γενικά με θυμάμαι να κάνω αναλύσεις και να βγάζω συμπεράσματα. Με γοητεύει πολύ αυτό».

IQ-160-(2).jpg

Θα καταφέρει η ηρωίδα να βρει τον Παύλο, τον μεγάλο έρωτα της ζωής της;

«Υπάρχει και αυτό το θέμα με τον Παύλο, που παραμένει ανοιχτό και έχει δυο τρεις ανατροπές». Θα αλλάξουν τα συναισθήματά της για τον Αργύρη; «Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι».

Είναι δύσκολο να παίζετε με παιδιά;

«Είναι δύσκολο και πολύ γοητευτικό, γιατί δεν ξέρεις κάθε φορά τι θα σου βγάλουν. Είμαι πάρα πολύ τυχερή με τα δικά μου τα παιδιά. Εγώ, που δεν είχα καμία τρέλα με τα μωρά, αυτό το έχω ερωτευτεί! Είναι ήσυχο, γλυκό, χαρούμενο, γελάει... Όλο το φιλάω αυτό το μωρό! Η κόρη μου είναι καταπληκτική και τώρα θα δώσει σε δραματική σχολή, ε, και ο μικρός είναι επίσης... αξιολάτρευτος!».

IQ-160-(1).jpg

Το κίνημα #metoo βοήθησε ώστε οι άνθρωποι του χώρου και όχι μόνο να μιλούν κάθε φορά που δέχονται λεκτική ή σωματική κακοποίηση;

«Δεν ξέρω αν βοήθησε στο να μιλούν κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα όμως βοήθησε στο να προσέχουν ορισμένοι πώς φέρονται στους άλλους και να μπουν κάποιοι κανόνες, γιατί το πράγμα ίσως είχε ξεφύγει. Αυτό το κατάλαβα εκ των υστέρων. Βγήκαν πράγματα στην επιφάνεια που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε».

Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved