Τσίπρας: Έχω αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών και η Μπέτυ με κατηγορεί ότι αργούν στο σχολείο
Media

Τσίπρας: Έχω αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών και η Μπέτυ με κατηγορεί ότι αργούν στο σχολείο

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Happy Day και μίλησε για τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, τα δύο παιδιά τους και την απώλεια του πατέρα του το 2012.

Αρχικά ανέφερε: «Έχω αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών. Ιδίως την περίοδο που ήμουν πρωθυπουργός γυρνούσα στη 1 τη νύχτα, δεν τα έβλεπα οπότε ανέλαβα να σηκώνω εγώ τα παιδιά, να τρώμε πρωινό, να φεύγουν στο σχολείο και μετά να φεύγω εγώ. Αυτός είναι και ο λόγος που με κατηγορεί συνεχώς ότι η Μπέτυ, ότι τα παιδιά πηγαίνουν συνεχώς αργοπορημένα στο σχολείο».

Και τόνισε: «Στο σπίτι δεν υπάρχει τηλεόραση, την έχουμε καταργήσει. Έχουμε έναν προτζέκτορα για ποδόσφαιρο ή ταινίες. Την καταργήσαμε την περίοδο που θέλαμε να βάλουμε όριο όταν τα παιδιά έρχονται μετά το σχολείο στο σπίτι, να μην έχουν τη δυνατότητα να χαζεύουν στην οθόνη».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του: «Είναι πολύ δυσάρεστο να χάνουμε τους ανθρώπους μας, ωστόσο αυτό είναι μία φυσιολογική εξέλιξη. Αυτή είναι η ζωή. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιος φεύγει ξαφνικά, όπως έφυγε ο πατέρας μου σε μία ηλικία που θα μπορούσε να λείπει λίγο ακόμα. Ήταν 78 ετών. Δεν ταλαιπωρήθηκε. Με είχε πάρει τηλέφωνο λίγο πριν και μετά έφυγε. Είχα μία ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα μου και μάλιστα, θυμάμαι ότι με έπαιρνε τηλέφωνο τρεις φορές τη μέρα. Με καμάρωνε. Δεν πρόλαβε να με δει πρωθυπουργό αλλά είχε μία βεβαιότητα ότι αυτό θα συμβεί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved