Survivor – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά Μαρτίκα: «Είναι αδίστακτος κι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει»
Media

Survivor – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά Μαρτίκα: «Είναι αδίστακτος κι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία συμμετείχε στο survivor all star μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης και τον Σπύρο Μαρτίκα!

Αρχικά είπε: «Γενικά είναι άσχημα πράγματα οι χωρισμοί. Βέβαια πολλές φορές είναι για καλύτερο γιατί όταν κλείνει ένας κύκλος, ένας άλλος ανοίγει»!

Και πρόσθεσε η Ευερυδίκη Παπαδοπούλου: «Η αλήθεια είναι πως έχω πει όταν ξαναγίνει Survivor, θα ήθελα η παραγωγή να βάζει κάμερα σε σημεία που δεν ξέρουν οι παίκτες και νομίζουν ότι είναι off camera. Εκεί θα βλέπει ο κόσμος το πραγματικό Survivor γιατί όλοι λίγο πολύ είναι υποψιασμένοι μπροστά στην κάμερα και δείχνουν έναν άλλο εαυτό. Αν με ρωτάς, πρέπει να πηγαίνεις διπλωματικά εκεί γιατί πηγαίνεις για να μαζέψεις λεφτά. Όσο περισσότερο κάθεσαι, τόσο περισσότερα λεφτά θα μαζεύεις. Αυτό με την Βρισηίδα Ανδριώτου είναι άσχημο γιατί δεν τσακώθηκα μαζί της. Εγώ βλέποντας την Ελευθερία να κατηγορείται από τον Μαρτίκα με το επίθετο κλέφτρα, το θεώρησα πολύ σημαντικό.»!

papadopoulou.jpg

Και συνέχισε λέγοντας στην εκπομπή, Super Κατερίνα: «Έβλεπα την Ελευθερία να κλαίει ενώπιον κι άλλων και της είπα μην κλαις, ο άνθρωπος είναι αδίστακτος κι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει, από την άποψη ότι δεν διστάζει να αλλάζει και να «δίνει» τους φίλους του, τις παρέες για να μένει μία εβδομάδα παραπάνω και να παίρνει το «κασέρι». Η σύντροφός του δεν ήθελε να μου μιλήσει. Δεν πειράζει. Να ζούνε καλά κι ευτυχισμένοι».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Alpha.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved