Ο Παράδεισος των κυριών: Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Η Αμαλία θα πάρει τη ζωή στα χέρια της»
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Η Αμαλία θα πάρει τη ζωή στα χέρια της»

Η Αμαλία - Νατάσα Εξηνταβελώνη μέσα από τα συντρίμμια της, καθώς το ένα πλήγμα διαδέχεται το άλλο -βιασμός, ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αναγκαστικός γάμος με το βιαστή της, αποβολή-, μαθαίνει πως ό,τι ήξερε για τη ζωή της είναι ένα ψέμα, καθώς είναι και υιοθετημένη... Μετά το αρχικό σοκ, πατώντας γερά στα πόδια της, αποφασίζει να φροντίσει τον εαυτό της και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Ταλαντούχα και με το πάθος για την τέχνη της να ξεχειλίζει, η Νατάσα Εξηνταβελώνη δίνει τον καλύτερο εαυτό της στον «Παράδεισο των Κυριών».

  • Ο κόσμος της Αμαλίας κομματιάστηκε από τις επώδυνες αποκαλύψεις;

«Νομίζω ότι αυτό που κοστίζει πιο πολύ σε αυτό το χαρακτήρα, πέρα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είναι όλα αυτά τα ψέματα που έχει ακούσει, είτε από την οικογένειά της είτε από τους δικούς της ανθρώπους. Οπότε νιώθει διαρκώς να πέφτει από τα σύννεφα. Μαζεύονται πολλά ψέματα στη ζωή της και αυτό την έχει πληγώσει περισσότερό από όλα. Ωστόσο, δεν θα βάλει κάτω το κεφάλι, αντίθετα, είναι αυτό που θα προσπαθήσει να διορθώσει».

  • Ξυπνά, δηλαδή ο καταπιεσμένος δυναμισμός της;

«Ακριβώς. Είναι ένας χαρακτήρας πολύ δυνατός και θα το δούμε αργότερα. Η Αμαλία μπορεί να πάρει τη ζωή της στα χέρια της».

  • Θα είναι πλέον ελεύθερη να διαχειριστεί τη ζωή της;

«Βλέπουμε μεγάλη αλλαγή της Αμαλίας, από τη στιγμή που είναι υπεύθυνη μόνο για τον ίδιο της τον εαυτό. Μέχρι τώρα φρόντιζε για όλους, διατηρώντας τις ισορροπίες στην οικογένεια και στη δουλειά της. Είναι ένας χαρακτήρας που νοιάζεται διαρκώς για το καλό των υπολοίπων. Τώρα, έχει να φροντίσει μόνο τον εαυτό της και αυτό της δίνει δύναμη».

  • Ο χωρισμός του Ντίνου με τη Μιράντα δίνει ελπίδες στην καρδιά της Αμαλίας;

«Η Αμαλία είναι ακόμη πολύ ερωτευμένη με τον Ντίνο, οπότε σίγουρα ελπίζει να γυρίσει, τώρα που χώρισαν με τη Μιράντα. Δεν είναι, όμως, εύκολη υπόθεση, καθώς ο Ντίνος βλέπουμε ότι πηγαίνει πολύ παρακάτω».

paradeisos-(9).jpg
  • Παραμένει ακλόνητη η επαγγελματική τους σχέση;

«Τόσο ο Ντίνος όσο και η Αμαλία είναι επαγγελματίες που αγαπούν τη δουλειά τους. Ο Ντίνος στον “Παράδεισο” βρίσκει ένα όραμα που είχε. Αντίστοιχα, η Αμαλία βρίσκει στη δουλειά της μια ευκαιρία να ξεφύγει από όλα τα προβλήματα. Οπότε νομίζω πως αυτό θα τους ενώσει. Δεν θα έβαζαν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του μαγαζιού».

  • «Ο Παράδεισος» θα λάμψει στο χώρο της μόδας;

«Νομίζω ότι αυτές οι βλέψεις υπάρχουν. Σίγουρα ο “Παράδεισος” θα αλλάξει και θα εξελιχθεί, μπορεί ακόμη να εμπλουτιστεί από καινούργιες σχέσεις, νέους ανθρώπους και καταστάσεις. Δεν θα μείνουν τα πράγματα όπως είναι σήμερα».

  • Η Αμαλία και ο Άγης έρχονται κοντά, με τις επώδυνες καταστάσεις που βιώνουν στην οικογένειά τους;

«Είναι μια καλή ευκαιρία γι’ αυτά τα δύο παιδιά να έρθουν πιο κοντά, καθώς και ο Άγης αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι εχθρός του η Αμαλία, ούτε αντίζηλός του. Όσα τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. Μεγάλωσαν σε ένα πολύ πονεμένο οικογενειακό περιβάλλον και έχουν κοινά τραύματα. Αυτό τους φέρνει όλο και πιο κοντά».

  • Η Αμαλία στηρίζει τη Γεωργία που θέλει, ανύπαντρη, να φέρει στον κόσμο το παιδί που κυοφορεί;

«Η Γεωργία είναι ένα κορίτσι στο οποίο η Αμαλία έχει δείξει από την αρχή τη συμπάθειά της. Η ιδιοσυγκρασία της είναι πολύ κοντινή στην Αμαλία. Είναι κορίτσι συνεσταλμένο, ντροπαλό. Έχει δυσκολευτεί λόγω της μητέρας της και λόγω της κοινωνίας. Η Αμαλία όλο αυτό το σκηνικό το έχει βιώσει νωρίτερα, οπότε δείχνει στη Γεωργία φροντίδα και τρυφερότητα. Δυστυχώς, η Αμαλία σε αυτή τη φάση της ζωής της δεν μπορεί να τη συμπεριλάβει πολύ περισσότερο στη ζωή της», είπε η Νατάσα Εξηνταβελώνη στον Τηλεθεατή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved