Η αποκάλυψη του Κωνσταντινίδη για όσα του είπε ο Σχίζας και η επική ατάκα για τον Βασάλο
Media

Η αποκάλυψη του Κωνσταντινίδη για όσα του είπε ο Σχίζας και η επική ατάκα για τον Βασάλο

Survivor All Star: Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (25-04) ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και μίλησε για όλα όσα έζησε στο ριάλιτι.

«Φέτος το Survivor ήταν το πιο σκληρό πράγμα έχω ζήσει, όχι μόνο reality. Οι στόχοι είναι ίδιοι, τα παρκούρ πιο μικρά. Πρέπει να είσαι alert όλη την ώρα με τους ανθρώπους που είσαι. Έκανα παρέα στην αρχή με την Μαριαλένα. Μετά σχεδόν με κανέναν. Τα παιδιά ήταν ήδη 1,5 μήνα στο παιχνίδι όταν μπήκα. Είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν. Δεν είπα τίποτα για το τι γινόταν έξω», περιέγραψε αρχικά ο πρώην παίκτης.

Σχετικά με τον Στάθη Σχίζα και τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε οικειοθελή αποχώρηση, ο πρώην παίκτης αποκάλυψε πως:

«Εμένα ο Στάθης είναι φίλος μου έξω από το παιχνίδι, όπως και η Κατερίνα Δαλάκα. Έφτασαν τον Στάθη που το κέρδισε το 2022 σε αυτό το σημείο. Φανταστείτε τι ψυχολογικό πόλεμο δέχτηκε που είχε όλα τα φόντα να φτάσει μέχρι το τέλος και ο μισθός ήταν πολύ καλός. Μίλησα με τον Στάθη και μου είπε ακριβώς τι έχει γίνει. Είναι λάθος να μοιράζεις πληροφορίες για την προσωπική ζωή του καθενός».

Σχολιάζοντας ξεχωριστά τους παίκτες, αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν η επική του ατάκα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον οποίο παρομοίασε με τον τηλεοπτικό Μάνθο Φουστάνο.

konstantinudis-(4).jpg

«Η Αφροδίτη με τον Μάριο έκαναν την κίνηση να πάρουν το κινητό και να αποδείξουν ότι η Κατερίνα είναι μέσα σε όλο αυτό που η Κατερίνα μόνο κάπνισε.Αυτό που σέβομαι στον Μπάρτζη είναι ότι ό,τι ήθελε να πει το έλεγε στο πρόσωπό σου και για αυτό ήρθαμε και λίγο πιο κοντά.Ο αντίποδας είναι ο Τάκης, ο Μπόγδανος. Για την αποβολή του Γκότση έχουν γίνει πολλά πράγματα που φταίει και ο Μπόγδανος. Ο Κόρο είναι ένα τσακ διαφορετικός on camera από το off. O Βασάλος είναι “ψιλο Μάνθος Φουστάνος” . Θα με λένε και κακό αλλά εγώ λέω αυτά που έζησα» είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved