My Style Rocks: Αγνώριστη η Ίριδα Παπουτσή τρία χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM
Media

My Style Rocks: Αγνώριστη η Ίριδα Παπουτσή τρία χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM

Τρία χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM οπού είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή, η Ίριδα Παπουτσή μπήκε στο My Style Rocks και δεν την αναγνωρίσαμε.

Η Ίριδα είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων ξανθιά και με κοντό μαλλί ενώ στο My Style Rocks εμφανίστηκε μελαχρινή και εντελώς αλλαγμένη.

irida-papoutsi-(4).jpg

Ποια είναι η Ίριδα Παπουτσή

irida-papoutsi-(3).jpg

Ηλικία: 28 ετών
Επάγγελμα: Χορεύτρια/Art Director
Μεγάλωσε στο Αγρίνιο και όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σπουδές έχει κάνει και στο χορό και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως χορεύτρια και art director σε ένα από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας. Είναι υπεύθυνη για το στιλιστικό κομμάτι των χορευτών… ζει δηλαδή καθημερινά ένα My Style Rocks αφού πρέπει να ντύσει τις χορεύτριες σε διαφορετικά concepts κάθε βράδυ! Ως χορεύτρια, έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Josephine, ο Sarbel και αρκετούς άλλους αφού συμμετέχει και σε γνωστά μουσικά βραβεία.
Χαρακτηρίζει το στιλ της όπως το όνομα της… ποικίλο. Μια μέρα street, μια άλλη total black/white και την επόμενη girlie με στρας… πάντα όμως chic, φινετσάτη και σέξι!
Οι συμπαίκτριές της τής έχουν κινήσει το ενδιαφέρον και πιστεύει πως άνετα θα μπει στον κύκλο τους. Και αν στην αρχή τη θεωρήσουν λίγο… σνομπ και diva… θα είναι μόνο μέχρι να αισθανθεί άνετα και ενσωματωθεί! Έχει αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη, γνωρίζει τον Δημήτρη Σκουλό από προηγούμενη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό διαγωνισμό και ανυπομονεί να γνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που της βγάζει κάτι πολύ θετικό και πολύ όμορφο!

Δες πώς είναι σήμερα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved