Αποκλειστικό: Πετούσης – Φέστα: Το τηλεοπτικό ζευγάρι του Σασμού σε νέο κοινό βήμα!
Media

Αποκλειστικό: Πετούσης – Φέστα: Το τηλεοπτικό ζευγάρι του Σασμού σε νέο κοινό βήμα!

Μάνος ΠετούσηςΓιώτα Φέστα: Ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους. 

Ο Μάνος Πετούσης και η Γιώτα Φέστα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια της σειράς Σασμός που έφεραν στον δεύτερο κύκλο της σειράς μια σειρά από ανατροπές αφού ουσιαστικά εμπλέκονται σε όλες τις ιστορίες των ηρώων φτιάχνοντας μια μοναδική ιστορία πίσω από τη σχέση τους.

petousis-festa-(2).webp

Το τηλεοπτικό ζευγάρι αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις τους σε κάτι πρωτοποριακό περνώντας ένα δυνατό μήνυμα με φόντο τις εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv οι δυο πρωταγωνιστές πραγματοποίησαν ένα γύρισμα για τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ κοινωνικής καμπάνιας με θέμα την ισόρροπη εκπροσώπηση των γυναικών στις εκλογές. Και τα δυο σποτ υλοποιήθηκαν για λογαριασμό της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες

Όσο για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση Αιμιλίας και Δημήτρη; Σύμφωνα με το spoiler που πρόσφατα έδωσε ο ηθοποιός:

petousis-festa-(5).jpg

«Ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο για να μπορέσει να σκεφτεί ποια θα είναι η τελική της απόφαση. Βεβαίως, αυτό δεν είναι κάτι που τιμά τον άνθρωπο Δημήτρη Μαραθάκη, καθώς εκείνος έχει δώσει όλη του τη ζωή για αυτήν τη σχέση. Δεν ξέρω αν στο τέλος και ο Δημήτρης θα θέλει να είναι μαζί με μια γυναίκα που αποδεικνύεται ότι δεν στάθηκε άξια των περιστάσεων και στην πρώτη δυσκολία τον παράτησε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved