Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα και ο Παναγής πάνε στην Αθήνα για να βρούνε τον Αλέξη
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα και ο Παναγής πάνε στην Αθήνα για να βρούνε τον Αλέξη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Σύλβια αποφασίζει να δώσει μια… επέκταση ευκαιρίας στον Σώτο και ο εφοριακός μας προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Ο Ηλίας, πάλι, είναι σίγουρος πως όλα βαίνουν καλώς και κανονίζει τους γάμους, μόνο που έχει ξεχάσει μια μικρή «λεπτομέρεια», που είναι το διαζύγιό του με τη Βαλέρια. Η Κατερίνα και ο Παναγής πάνε στην Αθήνα για να βρούνε τον Αλέξη, την ώρα που η Πέπη έχει βρει το νέο σατανικό της σχέδιο, για να απομακρύνει τον Βάρσο από τη Μάρμω.

1682454790854-311454020-platanos-(9).jpg

Οι δύο μπαμπάδες προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους, αλλά τα πράματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα και ο Κανέλλος παίρνει τους δρόμους. Θα τα καταφέρει η Πέπη να πείσει τα εγγόνια πως η Μάρμω της έχει κάνει μάγια; Τι θα κάνει η Βαλέρια όταν καταλάβει ότι ο παπάς ετοιμάζεται να φορέσει ξανά το ράσο… στα κρυφά;

platanos-(13).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Βάρσος περιμένει πώς και πώς τον συμβολαιογράφο, αλλά εκείνος τον αφήνει στα κρύα του λουτρού και γίνεται… μπουχός. Η Κατερίνα προσπαθεί να βρει την ταυτότητα που θέλει να έχει ως μάνα και καταλήγει πιο αγχωμένη από ποτέ, ενώ η Βαλέρια είναι έξαλλη με τον παπά, που θέλει να την κάνει μάνα… με το ζόρι!

platanos-(14).webp

Ο Σώτος συνεχίζει να προσπαθεί να κερδίσει τη Σύλβια, ενώ ο Θοδωρής «κερδίζει» ένα φιλί από το πουθενά και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Το κομμάτι της Αγγέλας φαίνεται να πηγαίνει καλά, αλλά η επιτυχία θα πρέπει να περιμένει, αφού η Μάρμω θέλει να μάθει τι σκαρώνει ο Πετράν με την Πέπη. Πώς θα αντιδράσει ο προληπτικός Βάρσος όταν μάθει πως η νέα του «αγαπημένη» ασχολείται με… μαύρη μαγεία; Θα δώσει τελικά η Σύλβια στο Σώτο μια ευκαιρία ή θα τραβήξει σε όλα μια κόκκινη γραμμή;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved