Καρλάκη: «Έφαγα αρκετό ξύλο, έφυγα την 8η φορά» – Η νέα σελίδα στη ζωή της και η εγκυμοσύνη
Media

Καρλάκη: «Έφαγα αρκετό ξύλο, έφυγα την 8η φορά» – Η νέα σελίδα στη ζωή της και η εγκυμοσύνη

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα, για τη νέα σελίδα στη ζωή της, την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει υποστεί και τι θυμάται από τη συνεργασία της με την Άντζελα Δημήτριου.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά.

«Έφαγα αρκετό ξύλο, έφυγα την 8η φορά», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Για την σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα, διευκρίνισε πως «δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό με τον κύριο Χολέβα δεν ξέρω γιατί πηρέ διάσταση. Δεν με πειράζουν τα σχόλια του κύριου Χολέβα, δεν ήμουν αυτή που του είπα να βγούμε. Με τον κύριο Χολέβα δεν μιλάμε δεν έχουμε επαφή, δεν χρειάζεται».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία της με την Άντζελα Δημητρίου.

«Η Άντζελα Δημήτριου είχε κάνει σύσταση σε μια νεαρή τραγουδίστρια που φόραγε πάρα πολύ κοντή φούστα. Είχε απολυτό δίκιο. Εμφανίζομαι στο Κολωνάκι μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου μέχρι αρχές Μάϊου».

«Το νέο μου τραγούδι «τι καψούρα» εκτός από ατάκα της εποχής, είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει», συμπλήρωσε σχετικά με το νέο της τραγούδι.

unknown_339687702_1140736193273237_2253790343913678512_n.jpg

Είναι έγκυος η Μαρία Καρλάκη; – Τι απαντά το περιβάλλον της τραγουδίστριας

Το περιβάλλον της Μαρίας Καρλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο με επιχειρηματία, 39 ετών. Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της ωστόσο είναι μία πολύ ευαίσθητη στιγμή και όποτε θελήσει θα το κάνει γνωστό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved