BO: «To Survivor με τόση στρατηγική και τόσο «στημένο σενάριο», έχει χάσει τη μαγεία του»
Media

BO: «To Survivor με τόση στρατηγική και τόσο «στημένο σενάριο», έχει χάσει τη μαγεία του»

Αυτή την περίοδο βλέπουμε τον Bo στο επιτυχημένο σόου του Alpha «Just the 2 of us» να είναι ο «δάσκαλος» της Εύης Δρούτσα, με την οποία έχει μια εξαιρετική συνεργασία, που λατρεύουν οι κριτές

«Just the 2 of us» και Εύη Δρούτσα. Πώς είναι αυτή η καλλιτεχνική σύμπραξη;

Η Εύη Δρούτσα είναι μια μοναδική στιχουργός και ένας εξαιρετικός και ειλικρινής άνθρωπος, με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς αληθινές στιγμές, τις οποίες θα κουβαλάς για πάρα πολλά χρόνια μαζί σου... Είναι ευλογία να είναι φίλη σου η Εύη Δρούτσα.

droutsa-mpo.jpg

Θα ήθελες να συνεργαστείτε και εκτός σόου; Θα σου γράψει τραγούδια;

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και θα γίνει, γιατί θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον ως άνθρωποι και καλλιτέχνες. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

1676808531833-599204437-bo-(6).jpg

Φέτος στο «Survivor» όλοι... τρώνε! Εσύ επέστρεψες αδυνατισμένος κατά πολύ. Ποια είναι η γνώμη σου για τις αποκαλύψεις που θέλουν τους παίκτες να τρώνε κρυφά;

Εγώ προσωπικά το 2017 στο «Survivor» έχασα 34 με 35 κιλά και θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην ταλαιπωρία, στην πείνα, στις κακουχίες, αλλά και στα αγωνίσματα. Αν τώρα βρίσκουν τρόπους να τρώνε, από τη μία καλά κάνουν και απ’ την άλλη χαλάνε τη μαγεία του παιχνιδιού. Γι' αυτό και το παιχνίδι πλέον, με τόση στρατηγική και τόσο «στημένο σενάριο», έχει χαλάσει, έχει χάσει τη μαγεία του, τον αυθορμητισμό του, την αλήθεια του και έχει γίνει κάτι άλλο, το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει πλέον... Τα λεφτά βέβαια είναι καλά, αλλά δεν είναι όλα λεφτά..

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved