Παπαθεοδώρου: «Με βοήθησε η τύχη και ξεκίνησα σε μια σπουδαία εταιρία παραγωγής ντοκιμαντέρ»
Media

Παπαθεοδώρου: «Με βοήθησε η τύχη και ξεκίνησα σε μια σπουδαία εταιρία παραγωγής ντοκιμαντέρ»

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν τής ανήκει, καθώς είναι από τα πρόσωπα της μυθοπλασίας που συζητήθηκαν και κέρδισαν το στοίχημα του κοινού και των κριτικών.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η Ελισάβετ από τη μεγάλη επιτυχία του MEGA «Μαύρο Ρόδο», ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για όλα... Για τη ζωή στην Αγγλία, την επιστροφή στην Ελλάδα, για τον ρόλο της μοναχής και τα όνειρά της.

papatheoodorou-(4).jpg

Συστήθηκες μέσα από τη σειρά του MEGA, ωστόσο έχει ενδιαφέρον η ζωή σου μέχρι τώρα... Πώς ο δρόμος σε έφερε στην Ελλάδα και σε αυτή τη δουλειά;

«Γεννήθηκα στην Αγγλία και έφτασα εκεί μέχρι τα εφτά μου χρόνια. Οι γονείς μου τότε πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη. Μπήκα κατευθείαν στη δεύτερα δημοτικού και θυμάμαι ότι δυσκολεύτηκα πολύ να προσαρμοστώ. Αυτή η περίοδος άλλαξε εντελώς την κατεύθυνση της ζωής μου. Αν δεν ερχόμασταν τότε στην Ελλάδα, είναι πολύ πιθανόν να μην ήξερα τώρα καθόλου ελληνικά. Σιγά σιγά έμαθα, προσαρμόστηκα και έκανα φιλίες που κρατούν μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια στα δεκαοχτώ μου γύρισα στην Αγγλία για σπουδές και μετέπειτα έμεινα για δουλειά. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα, είχα φτιάξει τη ζωή μου εκεί και ήμουν χαρούμενη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Όταν σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, είναι σημαντικό να έχεις το θάρρος να παίρνεις ρίσκα, να δέχεσαι την αλλαγή, να τολμάς να ζήσεις αλλιώς. Ευτυχώς για μένα, το ρίσκο αυτό βγήκε σε καλό και περνάω υπέροχα»

papatheoodorou-(7).jpg

Θα ήθελες να επιστρέφεις μόνιμα στην Αγγλία;

«Ούτε το σχεδιάζω ούτε το αποκλείω. Προς το παρόν μού αρέσει η ζωή μου στην Ελλάδα. Αν όμως προέκυπτε κάποια δουλειά που θα ήθελα να κάνω στην Αγγλία, πιθανότατα θα γυρνούσα. Δεν πιστεύω πως μπορείς να σχεδιάσεις κάτι μόνιμο, ειδικά στον χώρο μας».

papatheoodorou-(8).jpg

Έχεις δουλέψει σε παραγωγές του εξωτερικού; Πώς είναι η επαγγελματική ζωή εκεί;

«Εχω δουλέψει σε παραγωγές του εξωτερικού, αλλά τις περισσότερες φορές πίσω από τις κάμερες. Όταν τελείωσα το πανεπιστήμιο, μετακόμισα στο Λονδίνο και ήθελα κατευθείαν να βρω μια δουλειά για να πληρώνω το νοίκι μου και προτίμησα φυσικά να έχει σχέση με τον χώρο για να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Με βοήθησε η τύχη και ξεκίνησα σε μια σπουδαία εταιρία παραγωγής ντοκιμαντέρ. Η παραγωγός εκεί με εμπιστεύτηκε και εργάστηκα σε υπέροχες παραγωγές. Έμαθα πώς παράγεται ένα ντοκιμαντέρ του BBC από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα χρόνια που δούλεψα εκεί ήταν πολύ σημαντικά για μένα, γιατί εκτίμησα το πόσο σκληρά δουλεύουν όλοι για να υπάρξει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η επαγγελματική ζωή εκεί είναι γενικά πιο οργανωμένη και προσεγμένη, κυλάει πιο ομαλά. Φυσικά, σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το ότι υπάρχει μεγαλύτερο κεφάλαιο και ανταμείβονται όλοι πολύ παραπάνω για τη δουλειά που κάνουν», λέει στο περιοδικό Tv Tύπος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved