Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Η Ελισάβετ με έφερε πιο κοντά στο κομμάτι του μοναχισμού»
Media

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Η Ελισάβετ με έφερε πιο κοντά στο κομμάτι του μοναχισμού»

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν τής ανήκει, καθώς είναι από τα πρόσωπα της μυθοπλασίας που συζητήθηκαν και κέρδισαν το στοίχημα του κοινού και των κριτικών.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η Ελισάβετ από τη μεγάλη επιτυχία του MEGA «Μαύρο Ρόδο», ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για τον ρόλο της μοναχής και τα όνειρά της.

papatheoodorou-(5).jpg

Με ποιον τρόπο προσέγγισες την Ελισάβετ;

«Το καλοκαίρι επισκεφτήκαμε, μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου, το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο και ζήσαμε μαζί με τις μοναχές. Η αλήθεια είναι ότι πριν φτάσω στο μοναστήρι είχα άγχος. Η εικόνα που είχα στο μυαλό μου για τα μοναστήρια ήταν λιγάκι «σκοτεινή». Αντιθέτως, η Αγία Ειρήνη είναι ένα πανέμορφο, ονειρικό, φιλόξενο μέρος, που ξεχειλίζει από χρώματα και την αγάπη των μοναχών. Περιτριγυρισμένη λοιπόν από όλη αυτήν την ομορφιά της φύσης και έχοντας πολύ χρόνο μόνη μου, με τις σκέψεις μου, κατάλαβα πόσα λίγα πράγματα χρειαζόμαστε μερικές φορές για να νιώθουμε ευτυχισμένοι».

papatheoodorou-(6).jpg

Η ηρωίδα σε έφερε πιο κοντά με τη θρησκεία; Σε έκανε να αναζητήσεις, ίσως, σημεία και κεφάλαια που δεν είχες κάνει μέχρι τώρα;

«Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με την εκκλησία. Αλλά πάντα ενδιαφερόμουν να μάθω για τη θρησκεία. Η θρησκεία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτισμών στην ιστορία όλου του κόσμου και συνεχίζει, φυσικά, να επηρεάζει τον σύγχρονο κόσμο. Η Ελισάβετ με έφερε πιο κοντά στο κομμάτι του μοναχισμού για το οποίο ήξερα πολύ λίγα»

Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες δυσκολίες;

«Δεν έχω δουλέψει ποτέ στο παρελθόν σε καθημερινή σειρά και ξαφνιάστηκα με τον όγκο δουλειάς που πρέπει να βγει κάθε μέρα. Υπήρξε μέρα που είχα να κάνω είκοσι σκηνές, από διαφορετικά επεισόδια, με εντελώς διάφορετικά συναισθήματα, με πάρα πολύ λίγο χρόνοι για προετοιμασία. Αυτό δεν είναι κάτι που έχω συνηθίσει, μου αρέσει να είμαι πολύ προετοιμασμένη. Αλλά είμαι τυχερή και είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι με τόσο σπουδαίους συνεργάτες που με Βοηθάνε και με συμβουλεύουν με αγάπη και έγνοια».

Πώς θα δούμε την Ελισάβετ μέχρι το τέλος της σεζόν;

«Δυστυχώς, δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Εχω διαβάσει 15-20 επεισόδια παραπάνω από όσα έχετε δει εσείς. Οπως και εσείς ανυπομονώ πολύ να μάθω τι θα γίνει παρακάτω! Πιστεύω πως σίγουρα θα καταλήξει κάπου η Ελισάβετ, αρκετά αμφιταλαντεύτηκε!»

1682504790630-557981803-papatheoodorou-(7).jpg

Για εσένα ποιο θα ήταν το ιδανικό τέλος αυτής της ηρωίδας;

«Πάνω από όλα θέλω η Ελισάβετ να είναι χαρούμενη. Εχει περάσει πολλά άσχημα στη ζωή της που ξεκίνησαν από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας κα την απόπειρα βιασμού από τον Διακοσάββα. Αν ο Πέτρος αγαπάει πραγματικά την Ελισάβετ, έχοντας κατανοήσει τη ζωή που έχει περάσει και τα τραύματα που της άφησαν και είναι πρόθυμος να της δώσει τον χρόνο να προσαρμοστεί στην κανονική ζωή, τότε πιστεύω πως μπορούν να είναι πολύ χαρούμενοι μαζί. Φυσικά χρειάζεται και η Ελισάβετ να είναι πιο κατανοητική, αλλά πιστεύω πως αυτό θα έρθει με τον χρόνο. Δεν έχει προλάβει ακόμα να ζήσει στον έξω κόσμο, θα ήθελα πολύ να τους δω να ζουν μαζί στη Φλωρεντία και να ανακαλύπτουν εκεί μια καινούργια ζωή μαζί», λέει στο περιοδικό Τύπος tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved