Αυτός είναι ο νέος ρόλος της Κατερίνας Παπουτσάκη στην ΕΡΤ
Media

Αυτός είναι ο νέος ρόλος της Κατερίνας Παπουτσάκη στην ΕΡΤ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε νέο ρόλο. Aνανεώνεται η συνεργασία της με το κρατικό κανάλι μετά τις επιτυχημένες τρεις σεζόν που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» είναι η πρόταση της J.K. Productions για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα δραματική σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ.

Η τελική κρίση ανήκει στη δημόσια τηλεόραση, αλλά δεν διαφαίνεται κανένα σύννεφο στον ορίζοντα. Το αντίθετο, αφού έχει προηγηθεί μεταξύ τους μια πολύ καλή συνεργασία εδώ και τρεις σεζόν.

PAPOUTSAKI-PASXA-(12).jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί εδώ και τρία χρόνια στα «Καλύτερα μας χρόνια», μια σειρά που βασιζόταν σε ένα format που μεταδίδεται με πολύ μεγάλη επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια στην Ισπανική τηλεόραση.

Ήταν μια πρωτότυπη νοσταλγική ιστορία με την εξέλιξη μιας πενταμελούς ελληνικής οικογένειας η οποία ξεκινούσε με την άφιξη της πρώτης τηλεόρασης στο σπίτι, δηλαδή το 1968, και παρακολουθούσε τα μέλη της να μεγαλώνουν, να εξελλίσσονται και να ωριμάζουν μέσα στο χρόνο.

Μάλιστα, ο αφηγητής της σειράς ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας, μόλις 8 ετών στο ξεκίνημα της σειράς. Η Δημόσια Τηλεόραση αξιοποίησε και το ανεκτίμητο αρχείο της για να αναδείξει πώς η είσοδος της τηλεόρασης στα ελληνικά σπίτια, επέδρασε στις ζωές όλων μας, παράλληλα βέβαια και με τις ιστορικές κοινωνικοπολιτικές αλλαγές της δεκαετίας του '70 και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

1675190550882-798345265-Papoutsak.jpg

Όσο για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο υπό έκδοση μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη η οποία υπογράφει και το «Μαύρο ρόδο» του MEGA, θα είναι καθημερινή κι ενδέχεται στο πρόγραμμα να πάρει τη θέση του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια καταπιεσμένη γυναίκα τη δεκαετία του 70, η οποία κάνει την επανάστασή της αντιμετωπίζοντας τις συνέπειές της. Την ιστορία της αφηγείται η συνονόματη εγγονή της στο σήμερα.

Πηγή: TV - 24

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved