Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή στις 28 Απριλίου
Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή στις 28 Απριλίου

Την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 22:40, η κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» έρχεται με πολλά διασκεδαστικά απρόοπτα.

Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στην επεισοδιακή καθημερινότητα των τριών αγαπημένων ηρωίδων.

Ένας πατέρας που βρήκε τον έρωτα σε μία πολύ νεότερή του ινφλουένσερ. Μια γυναίκα που δεν θέλει να ξανακάνει σχέση με μικρότερό της άντρα. Και ένα πεθερόπληκτο σπίτι ξανά αναστατωμένο.

mairi7.jpg

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Ίρις Πανταζάρα και η Τζένη Διαγούπη μάς συστήνονται σε ρόλους-έκπληξη στα επόμενα επεισόδια.

mairi2.jpg

Τι θα δούμε την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 22:40:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34

Μαίρη (Νίκη Λάμη): έχει γενέθλια και ταυτόχρονα, παθαίνει κρίση ηλικίας. Τα πάντα γύρω της τής θυμίζουν ότι πηγαίνει ολοταχώς προς τα 40 και δεν έχει αποκτήσει ακόμη παιδί.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): ο πατέρας της ο Κίμων (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) της λέει ότι έχει δεσμό με μία κυρία, την Ιωάννα. Και ενώ η Μαίρη και ο Γιώργος περιμένουν να γνωρίσουν μία γυναίκα πάνω από 50 ετών, ο Κίμων έρχεται στο σπίτι τους με μία πολύ νεαρή fashion blogger.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): καταλαβαίνει σιγά σιγά ότι ο αγώνας με την πεθερά της είναι άνισος. Ο Κώστας μάλλον δεν πρόκειται να πάει μαζί της στη βάφτιση. Θα συνοδεύσει τη μητέρα του στον αρραβώνα.

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Γιάννης Αθητάκης, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:40

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved