Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι δυο γαμπροί περιμένουν με αγωνία το πολυπόθητο «ναι»
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι δυο γαμπροί περιμένουν με αγωνία το πολυπόθητο «ναι»

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι δυο γαμπροί περιμένουν με αγωνία το πολυπόθητο «ναι», για να γίνουν οι γάμοι, οι νύφες όμως είναι η μία πιο αναποφάσιστη από την άλλη και τους ψήνουν το… ψάρι στα χείλη.

Αγωνία έχει και ο Πετράν, που έχει αναλάβει να πείσει τον Βάρσο να πάνε μαζί στην Αθήνα, αλλά υπολογίζει χωρίς τον… Τζώρτζη, που επιμένει να φιλοξενήσει τον παππού του, στον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη έχει αποφασίσει πως είναι κατά του γάμου και το διαλαλεί όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

platanos-(12).jpg

Η μαφιόζα μας, πάλι, αποφασίζει να συστηθεί στην Πέπη και να της προσφέρει τις… υπηρεσίες της, ενώ ο Βάρσος είναι αποφασισμένος να πάρει ιατρική γνωμάτευση πως έχει σώας τας φρένας, για να μπορέσει να αλλάξει τη διαθήκη του το συντομότερο!

platanos-(6).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Πέπη έχει δώσει ρέστα με τις υποκριτικές της ικανότητες και μέχρι και η Κατερίνα έχει αρχίσει να αμφιβάλει για τη Μάρμω, αν και αρνείται να το παραδεχτεί. Η Φιλιώ και η Σύλβια ντύνονται… νύφες, νομίζοντας πως θα βοηθήσουν την Καλλιόπη να προωθήσει τη νέα της συλλογή νυφικών, ενώ η Μαριλού, σε ρόλο ψυχολόγου, προσπαθεί να βοηθήσει τη Χρύσα και τους άντρες της ζωής της.

platanos-(9).jpg

Ο Πετράν έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το τελευταίο μέρος από το κόλπο της Πέπης και ο Βάρσος καταλήγει να φύγει από το σπίτι της Μάρμως τρέχοντας, με την ουρά στα σκέλια. Πώς θα αντιδράσουν η Φιλιώ και η Σύλβια όταν καταλάβουν ότι… «σήμερα γάμος γίνεται»; Θα πιάσει το κόλπο του Ηλία και του Σώτου ή θα φάνε ξύλο όλοι μαζί, παρέα με τον παπά και την Καλλιόπη, που τους κάνανε πλάτες;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved