ΖΩΗ: Το νέο επεισόδιο της σειράς μιλά για τη δύναμη και την αξία της οικογένειας
Media

ΖΩΗ: Το νέο επεισόδιο της σειράς μιλά για τη δύναμη και την αξία της οικογένειας

Η νέα ΑΝΤ1+ Original σειρά «ΖΩΗ» συνεχίζεται στο ΑΝΤ1+ συγκεντρώνοντας με κάθε νέο επεισόδιο θετικά σχόλια για την ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη και του κορυφαίου cast που την πλαισιώνει σε κάθε αυτοτελές επεισόδιο.

Οι ανθρώπινες ιστορίες κάθε επεισοδίου, σε συνδυασμό με το υποκριτικό ταλέντο των ηρώων που πρωταγωνιστούν, δημιουργούν μια δυνατή, επίκαιρη σειρά που εμπνέει όλους μας.

ANT1+_ZWH-5o-Epeisodio_Photo-(3).jpg

Το πέμπτο επεισόδιο, που θα είναι διαθέσιμο στο ΑΝΤ1+ από την Παρασκευή 28/04, φέρνει στο προσκήνιο τη διαχρονική και αδιαμφισβήτητη αξία της οικογένειας και της επαφής με τις ρίζες μας.

Επεισόδιο 5 «ΣΑΛΩΜΗ»

Η ιστορία

Σαλώμη, η Εβραία μάνα που έδωσε κρυφά το παιδί της σε μια οικογένεια Χριστιανών για να το σώσει από τους Γερμανούς. Η Σαλώμη επέζησε από το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μπούχενβαλντ και επέστρεψε μετά από χρόνια στην Ελλάδα, όπου έμεινε στη σκιά βλέποντας τον γιο της και αργότερα την εγγονή της, να μεγαλώνουν χωρίς εκείνη. Δεν βρήκε ποτέ τη δύναμη να τους πει την αλήθεια. Μόνο μετά θάνατον. Μόνο τώρα, που η εγγονή της την έχει πιο πολλή ανάγκη από ποτέ. Αυτή είναι η τέταρτη αποστολή της Ζωής. Στην αποστολή αυτή, για πρώτη φορά η Ζωή θα ζητήσει και τη βοήθεια της Γιάννας, ώστε μαζί να βοηθήσουν τη Σαλώμη και τη Νίνα να προχωρήσουν.

ANT1+_ZWH-5o-Epeisodio_Photo-(6).jpg

Η Νίνα προσπαθεί να ξεκινήσει τη διαδρομή της συνέχειάς της χωρίς να γνωρίζει την αρχή της. Τις ρίζες της. Αλλά χωρίς να γνωρίζουμε τις ρίζες μας, αιωρούμαστε χωρίς θεμέλια να αναπτυχθούμε. Βρισκόμαστε στη μέση της ιστορίας μας χωρίς τα φτερά του μέλλοντος μας. Οι ρίζες είναι το σημαντικότερο όργανο του δέντρου, φροντίζουν να ανθίζει και να στέκεται όρθιο παρά τους ανέμους. Κάπως έτσι συμβαίνει και με την οικογένειά μας. Είναι οι ρίζες μας που φροντίζουν να στεκόμαστε δυνατά στα πόδια μας, να δυναμώνουμε και να εξελισσόμαστε. Είμαστε οι ρίζες μας και οι ιστορίες μας.

ANT1+_ZWH-5o-Epeisodio_Photo-(2).jpg

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης, Εύα Κέσσελρινγκ

Guest Starring: Λήδα Πρωτοψάλτη, Δάφνη Αλεξάντερ, Κίμων Κουρής

Co-Stars: Δήμητρα Σύρου, Ηλίας Κατέβας, Αργύρης Γκαγκάνης

Σενάριο: Δωροθέα Πασχαλίδου

Σκηνοθεσία: Δωροθέα Πασχαλίδου

Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions

ANT1+_ZWH-5o-Epeisodio_Photo-(4).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved