«Αυτή η Νύχτα Μένει» - Αναστασία Τσιλιμπίου: «Η Μυρτώ δεν θέλει να δεχτεί την εγκυμοσύνη»
Media

«Αυτή η Νύχτα Μένει» - Αναστασία Τσιλιμπίου: «Η Μυρτώ δεν θέλει να δεχτεί την εγκυμοσύνη»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» στον ρόλο της Μυρτώς, ενός νεαρού κοριτσιού που η ζωή της έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο και έχει καταφέρει με την ερμηνεία της να κερδίσει την προσοχή μας.

Έχετε μπει στον χώρο της υποκριτικής από μικρή ηλικία. Είχατε από τότε αποφασίσει ότι σας ταιριάζει και θέλετε να τον ακολουθήσετε;

«Άλλαξα πολλές φορές γνώμη στο λύκειο για το τι θα επιλέξω να κάνω επαγγελματικά, όμως στην τελευταία τάξη ήμουν σίγουρη ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Το είχα ζήσει ως συνθήκη, το είχα συζητήσει, ήξερα ότι θα ακούσω πολλά όχι και ότι θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές που θα αμφισβητήσω ακόμη και τον εαυτό μου, αλλά ήμουν έτοιμη να τα αντιμετωπίσω όλα. Αλλωστε οι δυσκολίες είναι αυτές που με βοηθούν να εξελιχθώ».

Τη φετινή σεζόν έχετε πιάσει δουλειά ως «λουλουδού» στο μπουζουξίδικο Όνειρο της τηλεοπτικής σειράς του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει». Όμως, με ό,τι θα νόμιζε κανείς για ένα κορίτσι που δουλεύει στη νύχτα, η Μυρτώ είναι ένα συνεσταλμένο παιδί.

«Είναι ένα κορίτσι με πολλές ευαισθησίες. Πάλευε για να ζήσει τον πατέρα της και δεν την πτοούσε το σκοτάδι που είχε γύρω της, στη ζωή της και στη δουλειά της. Η Μυρτώ ήταν το φως μέσα στη νύχτα και στο μαγαζί. Ήταν τελείως διαφορετική από τους άλλους και ξεχώριζε».

1675856642190-986225841-tsilimpiou.jpg

Και παρά τον χώρο που εργαζόταν, ήταν αθώο κορίτσι.

«Η ψυχή της ήταν πολύ αγνή. Ως τη στιγμή που βιάστηκε από τον Μίλτο, ένα γεγονός πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο, για κάθε γυναίκα με όποια προσωπικότητα κι αν έχει και από όποιο χώρο κι αν προέρχεσαι. Πόσω μάλλον για τη Μυρτώ που ήταν εντελώς απονήρευτη».

Μετά τον βιασμό της από τον Μίλτο ενηλικιώθηκε απότομα.

«Εκεί κατάλαβε για πρώτη φορά πόσο σκληρός είναι ο κόσμος. Ίσως έχει και ένα μερίδιο ευθύνης και ο πατέρας της, με την έννοια ότι δεν είχε κοπεί ο ομφάλιος λώρος και ήταν υπερπροστατευτικός. Γι’ αυτό και η κοπέλα, όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, προσπάθησε να διώξει όλα τα αρνητικά και άσχημα από τη σκέψη της προκειμένου να κρατήσει την παιδικότητά τη. Δεν νομίζω ότι ενηλικιώθηκε ακριβώς, αλλά προσπάθησε να κρατήσει μόνο τα καλά και να ζήσει σε έναν δικό της κόσμο στον οποίο όλα θα είναι όμορφα. Έναν κόσμο που δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά που έζησε πραγματικό. Ούτε ο βιασμός, ούτε ο θάνατος του πατέρα της».

ANASTASIA-TSILIMPIOY.jpg

Θα υπάρξει κάθαρση για τη Μυρτώ και τιμωρία για τον Μίλτο;

«Ελπίζω η Μυρτώ να προχωρήσει στη ζωή της. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει δικαίωση κι αν ο Μίλτος θα τιμωρηθεί γι' αυτό που έκανε. Σίγουρα θα ήθελα ένα καλό τέλος στην ιστορία της Μυρτώς».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved