Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη - Φωτεινή Ντεμίρη:«Ζορζέτα και Βάσω θα βρίζονται για πάντα»
Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη - Φωτεινή Ντεμίρη:«Ζορζέτα και Βάσω θα βρίζονται για πάντα»

Δεν ξέρουμε αν η Βάσω είναι η μητέρα που θέλουμε να έχουμε, αλλά σίγουρα η Φωτεινή Ντεμίρη είναι η ηθοποιός που απολαμβάνουμε να βλέπουμε. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μιλά για τον ρόλο της μητέρας και όλα όσα θα συμβούν στη σχέση της με τη συμπεθέρα της, Ζορζέτα.

Tελικά, εκτός από τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, γνωρίζει κάποιος άλλος τόσο καλά την κωμωδία στη χώρα μας;

«Είναι μοναδικοί, αξεπέραστοι σε αυτό που κάνουν. Δημιουργούν τη μυθοπλασία που αγαπάμε, θα λέγαμε πως είναι "μαέστροι” σε αυτό το είδος».

Πέρυσι σας απολαύσαμε στον ρόλο της μαμάς στο «Άσε μας ρε μαμά», το ίδιο και φέτος στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Απολαμβάνετε τον ρόλο της μητέρας ή νιώθετε πως είναι ευθύνη για εσάς;

«Καμία ευθύνη. Το απολαμβάνω, μου αρέσει. Με ξεκουράζει ο ρόλος της μητέρας, ίσως επειδή είναι ένας ρόλος που έχω αναλάβει έτσι και αλλιώς στη ζωή μου. Παλιά έπαιζα ρόλους μοιραίας γυναίκας, φαμ φατάλ, όμως ενώ είχαν τη γοητεία τους, με αγχώνανε...».

1675207830991-698968739-Ntemiri-pano.jpg

Καλύτερα μανούλα στη ζωή ή στην TV;

«Μάλλον στην τηλεόραση, γιατί το σενάριο το γράφουν άλλοι. Άρα είναι πιο απλό. Ο γιος μου ευτυχώς δεν παρακολουθεί τους ρόλους που υποδύομαι. Σίγουρα όμως μου κάνει πολλά παράπονα, περισσότερα από την κόρη μου».

Η Βάσω πάντως είναι μια μητέρα πολύ κοντά στο πρότυπο της μητέρας που έχουμε στο μυαλό μας!

«Σίγουρα. Είναι η λαϊκή, παραδοσιακή Ελληνίδα μόνα που γνωρίζουν πολύ καλά ο Ρέππας και ο Παπαθανασίου. Ξέρουν να την παρουσιάζουν».

Στο «Κόκκινο ποτάμι» υποδύεστε κάτι διαφορετικό.

«Λάτρευα αυτή τη σειρά από τον πρώτο της κύκλο και έλεγα πάντα πόσο θα ήθελα να είμαι μέρος της, μιας και κατάγομαι από τη Μικρά Ασία. Ήταν λοιπόν κάτι παραπάνω από ευτυχής συγκυρία αυτό που συνέβη φέτος. Εκεί ο ρόλος είναι αμιγώς δραματικός. Υποδύομαι μια Πόντια γυναίκα από τους ξεριζωμένους, που ήρθαν στην Ελλάδα και τα βρήκαν δύσκολα. Η χαρά μου γι’ αυτόν τον ρόλο έγκειται στο γεγονός ότι έχει να κάνει με την ιστορία μας και βλέποντάς την κανείς σχηματίζει άποψη».

ntemiri.jpg

θα έχει αισιόδοξο τέλος η ηρωίδα σας;

«Το τέλος δεν το ξέρω αλλά αναλογιστείτε τι έζησαν εκείνοι οι άνθρωποι. Ο μοναδικός κ. Μανουσάκης γνωρίζει μόνο».

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του «Άκρως συμπαντικό» στο Σύγχρονο θέατρο, σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαίδη. Ετοιμάζετε κάτι άλλο;

«Ήταν μια υπέροχη παράσταση και γενικότερα μια πολύ δυνατή χρονιά. Προς το παρόν όμως είμαι σε συζητήσεις. Μέχρι την επόμενη δουλειά μένω αφοσιωμένη σε αυτά που μου συμβαίνουν».

Πηγή: TV - 24

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved