Μαύρο Ρόδο: Η πρωταγωνίστρια Φωτεινή Παπαθεοδώρου γιόρτασε τα γενέθλιά της στο... Μοναστήρι!
Media

Μαύρο Ρόδο: Η πρωταγωνίστρια Φωτεινή Παπαθεοδώρου γιόρτασε τα γενέθλιά της στο... Μοναστήρι!

Τα 23α γενέθλιά της γιόρτασε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου κάτω από συνθήκες που θα της μείνουν αξέχαστες. 

«Birthday at the monastiri» έγραψε η ηθοποιός ανεβάζοντας φωτογραφίες από το πλατό των γυρισμάτων της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, το Μαύρο Ρόδo.

Oι συνεργάτες της και συντελεστές της αγαπημένης σειράς του Mega, την αγκάλιασαν με πολλή αγάπη και μοιράστηκαν μαζί της τη χαρά της ανήμερα των γενεθλίων της.

Αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που ανέβασε η όμορφη ηθοποιός, το κλίμα μεταξύ των συντελεστών είναι πολύ φιλικό και παρεΐστικο μιας και προφανώς έχουν δέσει ιδιαίτερα και υπάρχει καλή χημεία.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δώσει στους τηλεθεατές μία μικρή ιδέα για το τι συμβαίνει στα γυρίσματα. Συγκεκριμένα είχε πει:

«Φυσικά και υπάρχουν αστείες στιγμές. Νιώθω πολύ τυχερή που το «Μαύρο Ρόδο» είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Ο σκηνοθέτης Κώστας Αναγνωστόπουλος καθοδηγεί μια πολύ δυνατή, φανταστική ομάδα με εντυπωσιακή ενέργεια. Από τις πρώτες ημέρες ακόμα ένιωθα μέλος μιας «οικογένειας» και όταν μπορείς να νιώσεις μια άνεση, τότε μπορείς να γελάσεις και ελεύθερα».

Δείτε φωτογραφίες από την ημέρα των γενεθλίων της που γιόρτασε στο σετ των γυρισμάτων:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved