Χρίστος Αντωνιάδης: Πώς ο ερχομός των διδύμων άλλαξε τη ζωή του
Media

Χρίστος Αντωνιάδης: Πώς ο ερχομός των διδύμων άλλαξε τη ζωή του

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε για την καριέρα και την οικογένειά του μετά τον ερχομό των δίδυμων παιδιών του με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Τα δίδυμα αγόρια μου, ήρθαν με τη μέθοδο της εξωσωματικής. Με τη δεύτερη φορά της διαδικασίας είχαμε αποτέλεσμα. Με την πρώτη προσπάθεια δεν πιάσαμε, γιατί μας είπαν ότι είχαμε ανεξήγητη υπογονιμότητα».

Ο ερχομός των διδύμων άλλαξε πολύ τόσο τη δική του ζωή όσο και της συντρόφου του.

«Με δυο μωράκια ταυτόχρονης ηλικίας, χρειάζεσαι βοήθεια. (…) Πάντα έλεγα ότι θα παντρευτώ και θα κάνω οικογένεια μετά τα 40».

Αναφερόμενος στην καριέρα και τις επιτυχίες του, σημειώνει:

«Την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας πίστευαν ότι εγώ ήμουν από κλαράκι σε κλαράκι. Έζησα τη νυχτερινή μου ζωή έντονα το ’90. Διακαώς επιδίωκα να έχω μια μόνιμη σοβαρή σχέση. Προσπάθησα να ευχαριστηθώ την επιτυχία μου στις γυναίκες και να επωφεληθώ όσο γίνεται περισσότερο».

antoniadis.jpg

Στα μπουζούκια, που γέμιζαν με κόσμο για να τον ακούσουν, γνώρισε και τη σημερινή του σύζυγο.

«Τη σύζυγό μου την γνώρισα στα μπουζούκια, ήρθε στο καμαρίνι να πάρει αυτόγραφο για τη μαμά της. Έχουμε 18 χρόνια διαφορά. Είμαι 52. Όταν παντρεύτηκα, είπα στη γυναίκα μου ‘αποχαιρετώ τα νιάτα μου’».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξηγεί τους λόγους για τους οποίους απείχε σχεδόν μια δεκαετία από τις πίστες.

«Απείχα μια δεκαετία γενικώς, γιατί τους βαρέθηκα και με βαρέθηκαν και δε γινόταν η δουλειά όπως ήθελα. Το 2018 δεν άντεχα άλλο και αποφάσισα να ξανασχοληθώ. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξαναμπείς στα πράγματα».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης εμφανίζεται στο «Εν Μοσχάτω» με καινούργια τραγούδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved