Survivor All Star spoiler: Φωτό & video που πρόδωσαν ποια ομάδα κέρδισε το ταξίδι στην Αγγλία
Media

Survivor All Star spoiler: Φωτό & video που πρόδωσαν ποια ομάδα κέρδισε το ταξίδι στην Αγγλία

Survivor All Star spoiler: Είδαμε στο τρέιλερ τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ανακοινώνει στους παίκτες ποιο είναι το μεγάλο έπαθλο ταξιδιού της ομάδας που θα κέρδιζε τον αγώνα!

Ο Τούρκος παραγωγός είχε αρχικά κανονίσει η νικήτρια ομάδα να βρεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παρακολουθήσει αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όμως τελικά οι επιδόσεις της ομάδας μπάσκετ του ΝΒΑ μιας και αποκλείστηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ άλλαξαν τα δεδομένα και έτσι ο Ατζούν αποφάσισε να αλλάξει το έπαθλο και να στείλει τους νικητές του στην Αγγλία για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας Χαλ, ιδιοκτησίας του Τούρκου παραγωγού του reality επιβίωσης.

survivor-21.jpg

Στο ταξίδι τους οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέρη που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ, να φάνε πολύ αλλά και να διασκεδάσουν σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Αγγλίας, όπως ανακοίνωσε ο Ατζούν!

Το θέμα είναι ότι και οι δύο ομάδες θα βάλουν τα δυνατά τους για ένα τόσο μεγάλο έπαθλο όμως μόνο μία θα καταφέρει να το απολαύσει.

Το σπόιλερ ότι οι Μπλε είναι τελικά εκείνοι που κατακτούν το έπαθλο για ταξίδι στην Αγγλία είναι πλέον αδιάψευστο αφού ήδη κυκλοφορεί φωτογραφία αλλά και βίντεο με τους πρωταγωνιστές αυτής της όμορφης εμπειρίας.

Δεν είναι άλλοι από τους Μπλε οι οποίοι όπως θα δείτε παρακάτω είναι ενθουσιασμένοι για τη νίκη τους και περνούν υπέροχα στην Αγγλία.

Φυσικά ξεσάλωσαν και στο κλαμπ όπου βρέθηκαν να διασκεδάζουν, με τη Σταυρούλα και τον Ηλία Μπόγδανο να τα δίνουν όλα στον χορό. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved