Μαύρο Ρόδο: Ανατροπές μετά την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι
Media

Μαύρο Ρόδο: Ανατροπές μετά την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι

Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA , Μαύρο Ρόδο, έρχονται από τη Δευτέρα 1η έως την Πέμπτη 4 Μαΐου.

Η επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι ταράζει τις ισορροπίες. Ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση.

Στο επεισόδιο 100, τη Δευτέρα 01/05, θα δουμε:

Ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει σε επικοινωνία με την Ελισάβετ. Η Κασσιανή ακούει την Φιλαρέτη, όσο εκείνη μιλάει με τον Θέμη, και τον ενημερώνει για τη μήνυση που σκοπεύει να κάνει στον Ζαμάνο. Ο Σαράντος κάνει πρόταση γάμου στη Γιάννα και η Αλεξία δίνει στον Βίκο τις πληροφορίες που έφτασαν στον Καστρινό για τον εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής.

mavro-rodo8.jpg

Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ για να απομακρύνουν από το μοναστήρι τα οστά του Διακοσάββα. Ο Βίκος χρησιμοποιεί τη Βέτα για να στήσει παγίδα στον Θέμη. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν μάθει για το δαχτυλίδι του Σαράντου;

mavro-rodo2.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Κασσιανή ζητάει από τον Μητροπολίτη την απομάκρυνση της Ελισάβετ από τη Μονή. Εκείνη τον εκλιπαρεί για συγχώρεση και του ζητάει να πραγματοποιηθεί η κουρά της.

Ο Πέτρος φτάνει στη Γερακιανή αποφασισμένος να δώσει εξηγήσεις στην Ελισάβετ. Ο Λουκάς βρίσκεται σε πανικό, όταν πληροφορείται ότι ο τύπος που είχε μαχαιρώσει φτάνει στα ίχνη του.

Ο Βίκος ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να θολώσει τα νερά του Καστρινού, με ένα άτομο που θα μεταφέρει ψεύτικες πληροφορίες για τη δολοφονία της Αγγελικής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved