Καινούργιου: Η τούρτα υπερπαραγωγή on air, η αγωνία της & οι εκπλήξεις από Αντωνιάδη - Κοκλώνη!
Media

Καινούργιου: Η τούρτα υπερπαραγωγή on air, η αγωνία της & οι εκπλήξεις από Αντωνιάδη - Κοκλώνη!

Από τα μέσα σχεδόν της σημερινής (1/5) εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου παραπονιόταν ότι ο Νίκος Κοκλώνης είναι εξαφανισμένος και άρχισε να ανησυχεί μήπως του έχει συμβεί κάτι! 

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, δεν μπορούσε να καταλάβει πού βρισκόταν ο Νίκος Κοκλώνης, παραγωγός της εκπομπής της και στενός της φίλος, μιας και δεν της είχε στείλει κανένα μήνυμα, ούτε την είχε πάρει τηλέφωνο, παρ' όλο που ήξερε πως σήμερα είναι τα γενέθλιά της. «Ο Κοκλώνης δεν έχει εμφανιστεί καθόλου, με έχει τόσο ''γραμμένη'';» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία επεσήμανε ότι στις 12,00 το βράδυ την πήρε και της τραγουδούσε το «Happy Birthday» όμως από τότε... σιγή ασυρμάτου.

Πάντως, οι συνεργάτες της τής επεφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη καθώς της εμφάνισαν μία τούρτα υπερπαραγωγή για να σβήσει τα κεράκια και να κάνει τις καθιερωμένες ευχές της.

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ αφού ξαφνικά και ενώ η Κατερίνα δεν το περίμενε, εμφανίστηκε μπροστά της ένας αγαπημένος της καλλιτέχνης που ερμηνεύει το αγαπημένο της κομμάτι, το «Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες». Ο λόγος για τον Χρίστο Αντωνιάδη ο οποίος της ευχήθηκε από κοντά χρόνια πολλά και την παρέσυρε μαζί με τους συνεργάτες της σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Και τότε ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλατό του Super Κατερίνα ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος κρατούσε στα χέρια του μία τεράστια ανθοδέσμη. Όταν τον είδε η Κατερίνα έτρεξε στην αγκαλιά του κάνοντάς του και από κοντά τα παράπονά του που είχε χαθεί.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα παρακάτω από την υπέροχη και άκρως γιορτινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved