Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και η ανατροπή στον υποψήφιο παίκτη
Media

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και η ανατροπή στον υποψήφιο παίκτη

Survivor All Star: Μπορεί χθες οι Μπλε, όπως παρακολουθήσαμε, να απόλαυσαν μία μοναδική εμπειρία στην Αγγλία όπου βρέθηκαν μετά τη νίκη του μεγάλου αυτού επάθλου όμως σήμερα, κάθε... κατεργάρης στον πάγκο του!

Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται για ακόμα μία φορά στην αρένα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας και βάζουν όλοι οι παίκτες τα δυνατά τους για το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Οι Μπλε είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι ψυχολογικά μετά το ταξίδι τους στην Αγγλία, έχουν φάει καλά, έχουν περάσει τέλεια και όπως είναι φυσικό, η ψυχολογία τους είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Κάτι που όπως θα δούμε και απόψε (1/5) θα φανεί και στον νέο στίβο μάχης όπου θα αντιμετωπίσουν τους Κόκκινους.

Μάλιστα τα spoilers συμφωνούν όλα πως οι Μπλε θα είναι και πάλι εκείνοι που θα κερδίσουν τους «αδύναμους» και στενοχωρημένους Κόκκινους.

Ποιον παίκτη όμως θα βγάλουν στον τάκο οι Μπλε;

Η ανατροπή έρχεται στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του παίκτη που σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο θα βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση.

Είναι ένας παίκτης που μέχρι σήμερα σχεδόν δεν έχει ακουστεί καθόλου. Δεν συμμετέχει σε ίντριγκες, αποφεύγει εντάσεις και έχει καταφέρει να αλλάξει πολύ κατά την παραμονή του μέσα στο παιχνίδι.

Μαντεύετε ποιος είναι; Δείτε παρακάτω στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved