Survivor All Star: Μαναφούκι! Ο Χανταμπάκης αποκάλυψε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα τον ερωτεύτηκε!
Media

Survivor All Star: Μαναφούκι! Ο Χανταμπάκης αποκάλυψε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα τον ερωτεύτηκε!

Survivor All Star: Μεγάλο μαναφούκι στον Άγιο Δομίνικο και πολλές αποκαλύψεις, στο αποψινό επεισόδιο (1/5) του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποκάλυψε στον Στέλιο Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και εκείνος πήγε και του τα είπε όλα αμέσως!

«Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Δεν υπάρχει λόγος. Το θεωρώ ανήθικο αυτό. Σου λέω κάτι και μέσα στο 10 λεπτο πας να πιάσεις τον άλλο να του το πεις; Δεν θα ήθελα ούτε την εξομολόγηση να αναφέρω ούτε τον άνθρωπο που τον αφορά. Το θεωρώ άκομψο και χυδαίο. Δεν το θεωρώ ηθικά σωστό. Απλά καταλαβαίνω μερικοί άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα...», είπε ενοχλημένος ο Βασάλος χωρίς να θέλει να εξηγήσει ακριβώς τι συνέβη.

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως ήρθε διά στόματος Μελίνας Μεταξά η οποία είπε:

«Ο Στέλιος πήγε και είπε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του. Κι εκείνη άφησε να εννοηθεί ότι είμαι εγώ ερωτευμένη. Αυτό με πείραξε πολύ γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω. Επίσης, δεν μου άρεσε ότι άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει με εμένα και τον Κωνσταντίνο για να έχει την ουρά της καλυμμένη».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved