Μαύρο Ρόδο:  Ο Βίκος κάνει δύο αποκαλύψεις στην Αλεξία
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος κάνει δύο αποκαλύψεις στην Αλεξία

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος εξακολουθεί να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ. Η Θεοδότη διηγείται στην Ελισάβετ τη σπαρακτική δική της εμπειρία που την οδήγησε στο μοναστήρι, για να της δείξει πόσο καταστροφικός μπορεί να γίνει ο έρωτας.

mavro-rodo3.jpg

Ο Σαράντος μαθαίνει ότι η Πολυξένη τού έστελνε τα ανώνυμα μέιλ για τον πατέρα του. Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Βίκου, η Βετάρα στρέφει τον Θέμη εναντίον του Μπάμπη, υποδεικνύοντας τον ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής.

Σε ποιες ενέργειες θα προβεί η Κύρα που είναι σίγουρη ότι ο Βίκος είναι ο υπαίτιος της δολοφονίας; Η Φιλαρέτη βρίσκει τρόπο να εξωτερικεύσει την οργή της στην Κασσιανή. Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιπες μοναχές που θα τη δουν; Ο Βίκος κάνει δύο αποκαλύψεις στην Αλεξία.

mavro-rodo-(5).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει σε επικοινωνία με την Ελισάβετ. Η Κασσιανή ακούει την Φιλαρέτη, όσο εκείνη μιλάει με τον Θέμη, και τον ενημερώνει για τη μήνυση που σκοπεύει να κάνει στον Ζαμάνο. Ο Σαράντος κάνει πρόταση γάμου στη Γιάννα και η Αλεξία δίνει στον Βίκο τις πληροφορίες που έφτασαν στον Καστρινό για τον εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής. Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ για να απομακρύνουν από το μοναστήρι τα οστά του Διακοσάββα. Ο Βίκος χρησιμοποιεί τη Βέτα για να στήσει παγίδα στον Θέμη. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν μάθει για το δαχτυλίδι του Σαράντου;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved