Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν συναντά την Ελισάβετ
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν συναντά την Ελισάβετ

Τι θα δούμε στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εκείνη κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στη μοναστική της ζωή. O Θέμης αποφασίζει να συναντήσει τον Μπάμπη, τον άνθρωπο που οι πληροφορίες λένε, ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής, για να πάρει εκδίκηση.

mavro-rodo89.jpg

Ο Μπάμπης όμως καταφέρνει να διαφύγει, μάταια όμως, γιατί ύστερα από λίγο βρίσκεται νεκρός. O Σαράντος ανακαλύπτει ότι ο ανώνυμος αποστολέας των πληροφοριών που λαμβάνει για τα δάνεια του πατέρα του, είναι η Πολυξένη. O Βίκος είναι σίγουρος πως έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τον Καστρινό. Η Κύρα όμως δεν πείθεται τόσο εύκολα. H Αλεξία αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Ελισάβετ, αυτό που θα αντικρίσει όμως φτάνοντας στο κελί της, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

mavro-rodo-(1).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου, είδαμε:

Ο Πέτρος εξακολουθεί να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ. Η Θεοδότη διηγείται στην Ελισάβετ τη σπαρακτική δική της εμπειρία που την οδήγησε στο μοναστήρι, για να της δείξει πόσο καταστροφικός μπορεί να γίνει ο έρωτας. Ο Σαράντος μαθαίνει ότι η Πολυξένη τού έστελνε τα ανώνυμα μέιλ για τον πατέρα του. Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Βίκου, η Βετάρα στρέφει τον Θέμη εναντίον του Μπάμπη, υποδεικνύοντας τον ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί η Κύρα που είναι σίγουρη ότι ο Βίκος είναι ο υπαίτιος της δολοφονίας; Η Φιλαρέτη βρίσκει τρόπο να εξωτερικεύσει την οργή της στην Κασσιανή. Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιπες μοναχές που θα τη δουν; Ο Βίκος κάνει δύο αποκαλύψεις στην Αλεξία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved