Survivor spoiler: Οι κόκκινοι κερδίζουν και αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor spoiler: Οι κόκκινοι κερδίζουν και αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor all star spoiler: Έρχεται η ανατροπή! Οι κόκκινοι επιτέλους κερδίζουν και μετά από ισοψηφία βγαίνουν στον τάκο δύο παίκτες από την Μπλε ομάδα! 

Χθες, 1η Μάϊου στον τάκο βγήκε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά από τις αποκαλύψεις που βγήκαν στη φόρα!

Οι συμπαίκτες του Στέλιου είπαν ότι δίνει προσωπικές πληροφορίες στην αντίπαλη ομάδα, στην Μπλε!

Πριν το συμβούλιο ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι.

survivor-all-star-1.jpg

Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι σε εγκλεισμό κι εσύ ούτε στο δεκάλεπτο θα πας να το πεις στον άλλον; Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ούτε στην εξομολόγηση, ούτε στον άνθρωπο που αφορά γιατί το θεωρώ άκομψο και χυδαίο… Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω κάποιοι άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα».

Πρώτος υποψήφιος ο Στέλιος Χανταμπάκης και σήμερα, 2 Μάη κερδίζουν οι κόκκινοι και θα βγουν στον τάκο μετά από ισοψηφία δύο παίκτες από την μπλε ομάδα.

Ποιοι είναι αυτοί;

Δες στην παρακάτω gallery ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το survivor!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved