Ανθή Σαλαγκούδη: Λύγισε στην Ελένη: «Μου λείπει. Είναι σημαντική στη ζωή μου»
Media

Ανθή Σαλαγκούδη: Λύγισε στην Ελένη: «Μου λείπει. Είναι σημαντική στη ζωή μου»

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη που έκανε την «Ελένη» η Ανθή Σαλαγκούδη για την κατάψυξη ωαρίων, μιλά για την απόφασή της που την έκανε να σκέφτεται πως θα μπορούσε να αποκτήσει μόνη της ένα παιδί και δακρύζει όταν μιλά για το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή της. 

Όσα είπε δημόσια η Ανθή Σαλαγκούδη για την κατάψυξη ωαρίων την έθεσαν στο επίκεντρο της κριτικής, με την ίδια να αποκαλύπτει πως υπήρξε άτομο που την κατέκρινε για το ότι μίλησε για αυτό το θέμα δημόσια.

«Ένιωσα πολλές φορές αδικία. Είχαν ακουστεί τόσα για μένα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ καταστάσεις, ούτε το όνομα του πατέρα μου», δήλωσε.

Η Ανθή Σαλαγκούδη θέλησε να πει απενοχοποιημένα στην «Ελένη» ότι είναι 38 ετών και έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων.

salagkoydi.jpg

«Δεν ξέρω αν θα θέλω να κάνω παιδάκι ακόμα. Μπορεί να θελήσω να κάνω και με άλλον τρόπο, υπάρχει η παρένθετη μητέρα ή η υιοθεσία. Με το που έκανα την κατάψυξη ωαρίων σκέφτηκα ότι μπορεί να αναλάβω τη ευθύνη ενός παιδιού και χωρίς σύντροφο», δήλωσε.

Ένα από τα άτομα που της λείπουν είναι η αδερφή της, η οποία είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της.

anthi.jpg

«Νιώθω ότι και να γίνει, ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω θα είναι η αδερφή μου. Μου λείπει... Είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου», είπε δκαρυσμένη.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω με τα όσα είπε η δημοσιογράφος στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved