Survivor All Star: Αυτοί κέρδισαν την δεύτερη ασυλία
Media

Survivor All Star: Αυτοί κέρδισαν την δεύτερη ασυλία

Survivor All Star: Η νέα ήττα των Κόκκινων και η υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη έδωσε τροφή για σχόλια από την αντίπαλη ομάδα με τους Μπλε να κάνουν λόγο για μαγείρεμα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξέσπασε μάλιστα μιλώντας στην κάμερα λέγοντας, μεταξύ άλλων:

«Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο, από τον Τάκη ή από εμένα; Το τελευταίο διβδόμαδο που πάνε όλα χάλια και χάνουμε, πόσο καλύτερος είναι ο ένας από τον άλλον; Για πείτε μου. Γιατί σε κάποιους χτυπάει άσχημα. Πείτε μου με αριθμούς. Είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Ο καθένας προσπαθεί να δικαιολογήσει τη ψήφο του, με τα δικά του κριτήρια. Δηλαδή, έχω εγώ έναν φίλο, τον εξυψώνω για να δείξω ότι είμαι αντικειμενικός.

SURVIVOR-ALL-STAR-(4).jpg

Εφόσον ο καθένας εδώ έχει κάποιους που δεν τον ψηφίζουν, η αντίληψη και όλα αυτά είναι αστειότητες. Αν είναι να πάρουμε αυτήν την λίστα με τα στατιστικά, να την κολλήσουμε στον τοίχο και να βγάζουμε τους προτεινόμενους. Πώς θα γίνει τώρα; Πες κάνω παρέα με αυτόν και δεν τον ψηφίζω. Γιατί να μην είμαστε ειλικρινείς και να λέμε για αντιλήψεις; Αν είναι παίξε με τον καλύτερο. Μην διαλέγεις. Εγώ ξέρω ότι οι καλοί παίκτες δεν διαλέγουν. Είναι στο τέλος ή λένε δεν διαλέγουμε, παίζουμε με όλους.

SURVIVOR-ALL-STAR-(6).jpg

Όλοι είμαστε ισάξιοι. Κι ο Μαρτίκας που τον θεωρούμε αδύναμο και είναι πιο αργός, πάει στον στόχο και κάνει 4 στα 4 ή 5 στα 5. Έλα πάμε παρακάτω τώρα με το παραμύθι εδώ μέσα τώρα. Πόσο θα ζημιωθεί δηλαδή αυτή η κόκκινη ομάδα αν φύγω εγώ, ο Τάκης, ο Κόρο, η Μελίνα; Να βγούμε όλοι υποψήφιοι να διαλέξει ο κόσμος. Με κούρασε αυτή η κουβέντα. Είμαι εγώ καλύτερος. Ποιος την έχει μεγαλύτερη την στατιστική είναι εδώ πέρα μέσα».

Εν τέλει την ασυλία κατάφεραν αυτή τη φορά να κερδίσουν οι Κόκκινοι, με τους μπλε να είναι αυτή τη φορά στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved