MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε πριν την τελική δεκάδα
Media

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε πριν την τελική δεκάδα

MasterChef: O παίκτης που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο της δεκάδας. Αποχώρησε μετά από «σκληρή» δοκιμασία με μπαρμπούνι του σεφ Προκόπη Κουρή.

Ακόμη μια δοκιμασία αποχώρησης και μια μαγειρική μάχη είχαν την ευκαιρία να παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο «MasterChef», το βράδυ της Τρίτης.

Η δοκιμασία του Mystery Box που αφορούσε μια αναδρομή στις πιο αγαπημένες μαγειρικές αναμνήσεις των παικτών ανέδειξε τις τρεις χειρότερες προσπάθειες.

Έτσι, ο Θεόδωρος Γαλάνης, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Στέφανος Χίλας κλήθηκαν να αναδείξουν τις ικανότητές τους, ψήνοντας ένα κρέας.

masterchef.jpg

Το καλύτερα ψημένο κρέας ήταν αυτό του Θεόδωρου και έτσι οι δυο τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαρία Λαζαρίδου και ο Στέφανος Χίλας.

Κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιστό αντίγραφο πιάτου του καλεσμένου σεφ, Προκόπη Κουρή και συγκεκριμένα ένα γεμιστό μπαρμπούνι με πολλές τεχνικές.

Οι δυο παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους και έπειτα πήγαν τα πιάτα τους μπροστά από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

master.PNG

Αφού οι τρεις κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες των δυο παικτών αποφάσισαν ποιος είχε το λιγότερο δυνατό πιάτο και βρίσκεται εκτός MasterChef αλλά και της τελικής δεκάδας.

Ο λόγος για τον Στέφανο Χίλα, που συγκέντρωσε 27 βαθμούς έναντι της Μαρίας που απέσπασε

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την αποχώρηση του Στέφανου Χίλα από το MasterChef.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved