Survivor All Star: Η ισοψηφία έφερε άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση - Ένταση στο συμβούλιο!
Media

Survivor All Star: Η ισοψηφία έφερε άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση - Ένταση στο συμβούλιο!

Survivor All Star: Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ενώ από στο αποψινό επεισόδιο (2/5) αναδείχτηκαν άλλοι δύο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποψηφιότητα του Χανταμπάκη έφερε πάρα πολλές αντιδράσεις, όχι τόσο στην ομάδα του αλλά στην αντίπαλη.

Οι περισσότεροι παίκτες της αντίπαλης ομάδας θεώρησαν πως «μαγείρεψαν» την ψηφοφορία και δεν έπρεπε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Στέλιος Χανταμπάκης αλλά κάποιος άλλος παίκτης όπως για παράδειγμα ο Κόρο ή ο Τάκης.

Ωστόσο, δεν έμεινε ασχολίαστο και το γεγονός ότι ήταν πολύ τυχερή η Μελίνα που δεν ψηφίζεται αυτή την εβδομάδα λόγω της ασυλίας που έχει επειδή έχουν μείνει δύο κοπέλες καθώς θα ήταν σίγουρα υποψήφια για αποχώρηση.

SURVIVOR-ALL-STAR-(9).jpg

Μετά από αρκετές εντάσεις στο Survivor, οι παίκτες και των δύο ομάδων έπαιξαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας με τους Μπλε να χάνουν αυτή τη φορά και τους Κόκκινους να κερδίζουν.

Οι πρώτοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού. Η ισοψηφία όμως έφερε δύο αντί για έναν υποψήφιους ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Δείτε ποιοι είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved