Μενεγάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση και το καρφί στον Ουγγαρέζο για την προσωπική του ζωή
Media

Μενεγάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση και το καρφί στον Ουγγαρέζο για την προσωπική του ζωή

H Ελένη Μενεγάκη ντυμένη στα κατακόκκινα και με τα μαλλιά αλογοουρά μας εντυπωσίασε.

Η παρουσιάστρια επέλεξε για τη σημερινή της εμφάνιση στην εκπομπή στο Mega ένα κατακόκκινο και στενό φόρεμα που αναδείκνυε την απίστευτη σιλουέτα της, ενώ μετά από αρκετό καιρό η Κατερίνα Λούβαρη της έκανε μία υπέροχη αλογοουρά που άρεσε πολύ και στην ίδια!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε όρεξη και πείραζε συνεχώς τον συνεργάτη της, Δημήτρη Ουγγαρέζο και στάθηκε και σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος και την εξέπληξε!

Συγκεκριμένα, η Ελένη τον πλησίασε και είπε: «Πέτυχα ένα ποστ σου και ήθελα να σου κάνω like και λέω κάτσε μην είναι παλιό και με περάσουν αλλού ντ’ αλλού. Τελικά είναι καινούργιο για να μου λες ότι έχετε σήμερα την Ιουλία Καραπατάκη στην ραδιοφωνική εκπομπή; Καλά και την ανεβάζεις τόσες μέρες; Θα παρεξηγηθεί…»!

eleni9.jpg

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε: «Μία φορά πήγα και την είδα που τραγουδά. Ξέρω και την αδερφή της και μιλάμε, έχει τρεις γάτες» και ξέσπασαν σε γέλια…

Τότε η Ελένη Μενεγάκη του είπε: «Όλα καλά! Σήμερα η Ιουλία Καραπατάκη; Αλλά αν συνεχίσεις να ανεβάζεις φωτογραφίες της, να αρχίσω να σκέφτομαι διάφορα»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved