Survivor All Star: Καραγκούνιας και Κόρομι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor All Star: Καραγκούνιας και Κόρομι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Οι παίκτες της μπλε ομάδας κέρδισαν ξανά την ασυλία και οι κόκκινοι πήγαν στο συμβούλιο με πολύ άσχημη ψυχολογία καθώς έπρεπε να «δώσουν» δυο ακόμη συμπαίκτες τους.

Το επεισόδιο της τρίτης ασυλίας το βράδυ της Τετάρτης (3-05) τα είχε όλα! Μια μαραθώνια και πολύ δύσκολη μάχη στην αρένα, μπηχτές παικτών στις προσωπικές τους συνεντεύξεις, την απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και δυο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση.

1683150223107-391819031-xantabakis-(6).jpg

Ο Στέλιος Χανταμπάκης εξήγησε και τον λόγο λέγοντας πως δεν έχει άλλα ψυχικά αποθέματα και πως θέλει να επιστρέψει στα παιδιά του.

«Ο κόσμος ξέρω ότι με αγαπάει και με στηρίζει. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα και δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Έφτασα και ξεπέρασα τα όριά μου. Τους ευχαριστώ όλους και αυτή είναι η τελική απόφασή μου. Δεν έχω άλλη δύναμη. Με την υποψηφιότητα μου ένιωσα ότι ήδη έχω φύγει. Θέλω όλους να τους ευχαριστήσω. Ήταν όλοι οικογένειά μου», είπε και αποχώρησε.

Οι παίκτες στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης πάγωσαν και δεν έκρυψαν την συγκίνησή τους.

survivor-(3).jpg

Θυμίζουμε ότι μετά την ήττα των Κόκκινων στον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, απόφαση που ο ίδιος αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα. «Αποδέχομαι την υποψηφιότητά μου. Εφόσον τα κορίτσια είναι πλέον λίγα, είμαστε όλοι επιλογή», είχε πει.

Απόψε οι δυο νέοι παίκτες που ψηφίστηκαν προς αποχώρηση δεν ήταν άλλοι από εκείνους που από νωρίς έκαναν λόγο τα spoilers. Μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου, οι νέοι υποψήφιοι είναι ο Κόρο και ο Τάκης Καραγκούνιας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved