Μαύρο Ρόδο - Δρόσος Σκώτης: «Ο Μανόλης φοβάται για τα πάντα. Δεν ξέρει από πού θα έρθει το κακό»
Media

Μαύρο Ρόδο - Δρόσος Σκώτης: «Ο Μανόλης φοβάται για τα πάντα. Δεν ξέρει από πού θα έρθει το κακό»

0 Δρόσος Σκώτης μιλάει για τον ρόλο του Μανόλη που υποδύεται στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο» και μας δίνει μια μικρή γεύση για όσα θα συμβούν στη συνέχεια. Παράλληλα, αναφέρεται στο επάγγελμα του ηθοποιού και στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Φέτος σας βλέπουμε στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Η συνεργασία προέκυψε ύστερα από ένα τηλεφώνημα που είχα από την παραγωγή, στο οποίο μου δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να αναλάβω έναν ρόλο στη σειρά. Έμαθα τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες και επειδή είναι όλοι άνθρωποι που εκτιμώ και θαυμάζω ήταν πολύ εύκολο να αποδεχθώ την πρόταση».

Τι απολαμβάνετε σε αυτή τη δουλειά;

«Αυτό που εκτιμώ περισσότερο είναι η συνεργασία με αυτούς τους ανθρώπους. Απολαμβάνω το ενδιαφέρον σενάριο, τις ωραίες ερμηνείες από τους συναδέλφους και βέβαια την αγάπη και αποδοχή του κόσμου. Επίσης, μου αρέσουν τα γυρίσματα που κάνουμε στον Άγιο Κωνσταντίνο, στο Λαύριο και στον Μαραθώνα».

skotis.jpeg

Υποδύεστε τον Μανόλη Δημακούλη. Έχετε βάλει δικά σας στοιχεία στον ρόλο;

«Μόνο δικά μου στοιχεία έχω βάλει στον ήρωα, όπως κάνω με όλους τους ρόλους που καταπιάνομαι. Προσθέτω κομμάτια του εαυτού μου τα βιώματά μου, τις αναμνήσεις μου, τη φαντασία μου και στην προκειμένη περίπτωση τις μνήμες και τις εμπειρίες που έχω από τους γονείς μου. Δεν νομίζω ότι μπορείς να φέρεις στην κάμερα ή στη σκηνή κάτι άλλο πέρα από αυτό που είσαι».

Ο Μανόλης γνωρίζει το μυστικό του Γεράσιμου ότι σκότωσε τον Διακοσάββα για χάρη της Ελισάβετ, θα μαθευτεί η αλήθεια;

«Είτε μαθευτεί η αλήθεια είτε όχι, ο Μανόλης θα σταθεί δίπλα στον γιο του. Μπορεί κάποιες στιγμές να μην κατανοεί τις πράξεις του Γεράσιμου, ούτε γιατί συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, και ίσως κάνει λάθη, ωστόσο στηρίζει πάντα τον γιο του».
Παράλληλα, η Γιάννα θα αρραβωνιαστεί τον Σαράντο, που είναι γιος του Διακοσάββα.

Ο Μανόλης εγκρίνει τον αρραβώνα;

«Χωρίς να είναι σίγουρος αν κάνει το σωστό, ο Μανόλης θέλει να δει την κόρη του, με τον δικό του τρόπο, ευτυχισμένη. Δεν θα αγνοήσει, όμως, το τι θέλει η Γιάννα για τη δική της ευτυχία».

1683191606670-302982972-skotis.png

Φοβάται ότι μπορεί το μυστικό του Γεράσιμου να διαλύσει τον αρραβώνα;

«Έχουν συμβεί πάρα πολλά και ο Μανόλης φοβάται πλέον για τα πάντα. Δεν ξέρει από πού θα έρθει το κακό και προσπαθεί να είναι προετοιμασμένος για όλα».

Πιστεύει ότι η κόρη του είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Σαράντου; Θα ήθελε να τη δει ζευγάρι με τον Σταυρίνο;

«Είτε η Γιάννα είναι με τον Σαράντο είτε με τον Σταυρίνο, αυτό που θέλει κατά βάθος ο Μανόλης είναι να δει την κόρη του χαρούμενη και ευτυχισμένη, θα περάσει από πολλά κύματα για να καταλάβει τι την κάνει ευτυχισμένη. Επίσης, ο Μανόλης θα συγκρουστεί μαζί της», λέει στο mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved