Βάνα Πεφάνη: Ο ρόλος στον Όρκο και το spoiler
Media

Βάνα Πεφάνη: Ο ρόλος στον Όρκο και το spoiler

Η Βάνα Πεφάνη επέστρεψε στην τηλεόραση ως Γαλάτεια Παράσχη στη σειρά «Ο Όρκος II», που προβάλλεται κάθε Σάββατο στην EPT 1.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για τον ρόλο-πρόκληση και τις εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή της ηρωίδας.

pefani-(1).jpg

Φέτος πρωταγωνιστείτε στη δραματική σειρά της EPT 1 «Ο Όρκος II». Τι απολαμβάνετε σε αυτή τη συνεργασία;

«Απολαμβάνω την επιστροφή μου, κατ’ αρχάς, γιατί είχα να κάνω σχεδόν 10 χρόνια τηλεόραση και μου είχε λείψει πάρα πολύ η συνεύρεση με τόσο μεγάλη ομάδα ανθρώπων, με το συνεργείο, με τους συναδέλφους ηθοποιούς. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη απόλαυση. Μετά, φυσικά, έρχεται η εργασία, η δουλειά που κάνω για τον ρόλο μου και, τελικά, η πιο μεγάλη χαρά είναι το αποτέλεσμα»

Ποια ήταν τα κριτήρια που σας έκαναν να πείτε το «ναι» στον «Όρκο II»; Τι διαφορετικό έχει ο ρόλος της Γαλάτειας Παράσχη;

«0 ρόλος έχει τρομερό ενδιαφέρον! Παρόλο που λέμε ότι πρωταγωνιστώ, είναι ουσιαστικά ένα μεγάλο γκεστ. Βρίσκομαι περίπου στα μισά επεισόδια της σειράς. Το ενδιαφέρον του ρόλου είναι ότι παίζω κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Η Γαλάτεια είναι μια γυναίκα τρομερά πιστή στα όρια, στους κανόνες και στα πρέπει. Επίσης, βασανίζεται από μία κρυφή πληγή. Είναι ένας άνθρωπος που αλλιώς μιλάει, αλλιώς κινείται και άλλα πράγματα σκέφτεται και αισθάνεται εσωτερικά. Αυτά τα στοιχεία του ρόλου αποτελούν μια τρομερή πρόκληση για έναν ηθοποιό».

pefani-(5).jpg

Θα μαθευτεί η κρυφή «πληγή» της Γαλάτειας;

«Αργότερα, ναι, θα αποκαλυφθεί, γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό».

Είπατε αμέσως το «ναι» στον ρόλο όταν σας προτάθηκε;

«Πρώτα ήθελα να μιλήσω με τη σεναριογράφο μας, την Ένα Καμπίτση, για να καταλάβω την εξέλιξη του ρόλου και να μου πει για τα σημεία-κλειδιά. Μου είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία ουσιαστικά αυτά ήταν που με έπεισαν να πω το «ναι». 0 χαρακτήρας που είχε σκεφτεί είχε τρομερό ενδιαφέρον και ανατροπές στη διάρκεια των επεισοδίων».

Τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς;

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλα τα επεισόδια φέρνουν την αγωνία για το επόμενο! Κανένα δεν τελειώνει, αφήνοντας τον θεατή ήσυχο σε αυτή τη σειρά. Στη συνέχεια, λοιπόν, ο θεατής θα δει ανατροπές και πράγματα που δεν τα φαντάζεται. Όλοι μας, όταν βλέπουμε μια αστυνομική - κοινωνική σειρά, κάνουμε υποθέσεις! Να είστε σίγουροι ότι σχεδόν κανείς δεν έχει σκεφτεί τη λύση της υπόθεσης που παρουσιάζεται στον «Όρκο II».

1683192271592-265539505-pefani-(6).jpg

Υπάρχει η υπόνοια ότι η Γαλάτεια έχει σχέση με το κύκλωμα της εμπορίας οργάνων. Θα επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο;

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο ρόλος της Γαλάτειας έχει πολλές ανατροπές, έχει κρυφά στοιχεία. Όπως βλέπουμε, ήδη έχει προκαλέσει μία έχθρα, δεν είναι πολύ αγαπητή, γιατί πάει κόντρα σε έναν πολύ καλό άνθρωπο, όπως είναι ο Φίλιππος Ραζής. Νομίζω ότι η Γαλάτεια έχει πολλά κρυφά ατού και θα τα δείτε στη συνέχεια», λέει στο mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved