Βάνα Πεφάνη: «Οι προτάσεις που μου έγιναν μετά τα Μυστικά της Εδέμ δεν είχαν υποκριτικό ενδιαφέρον»
Media

Βάνα Πεφάνη: «Οι προτάσεις που μου έγιναν μετά τα Μυστικά της Εδέμ δεν είχαν υποκριτικό ενδιαφέρον»

Η Βάνα Πεφάνη επέστρεψε στην τηλεόραση ως Γαλάτεια Παράσχη στη σειρά «Ο Όρκος II», που προβάλλεται κάθε Σάββατο στην EPT 1.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για την επιστροφή της, αναφέρεται στην αποχή της από τη μικρή οθόνη αλλά και στην ενασχόλησή της με τη σκηνοθεσία

1683192271592-265539505-pefani-(6).jpg

Ήταν επιλογή σας να πάρετε μία απόσταση;

«Ναι, ήταν μια δική μου απόφαση. Τελειώνοντας τα τριάμισι -σχεδόν- χρόνια που διήρκεσαν τα «Μυστικά της Εδέμ», χρειαζόμουν μια απόσταση από την τηλεόραση, αλλά πιστεύω και ο κόσμος το χρειαζόταν. Ήταν μια αποχή ηθελημένη για να μπορέσω κι εγώ να «φύγω» από τον ρόλο της Αμαλίας, που είχε αφήσει ένα ισχυρό αποτύπωμα, και να κοιτάξω την επόμενη δουλειά που θα έρθει».

Όλα αυτά τα χρόνια σάς έγιναν προτάσεις;

«Πολλές. Οι προτάσεις που μου έγιναν μετά τα «Μυστικά της Εδέμ» ήταν περίπου ίδιες. Δηλαδή οι ρόλοι ήταν βασισμένοι στην Αμαλία, οπότε δεν είχαν υποκριτικό ενδιαφέρον για μένα και φαντάζομαι ότι δεν θα είχε ενδιαφέρον ούτε και για τον κόσμο να με δει σε παρόμοια πράγματα».

pefani-(5).jpg

Το γεγονός ότι η σειρά δεν έχει τις απαιτήσεις ενός καθημερινού σίριαλ ήταν δέλεαρ για να επιστρέφετε;

«Βεβαίως! θέλω να πω σε αυτό το σημείο κάτι σε σχέση με τις προτάσεις που είχα όλο αυτό το χρονικό διάστημα που δεν ήμουν στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια, η ΕΡΤ έχει φοβερές σειρές και έχει κάνει ένα άλμα στην ποιότητα της μυθοπλασίας. 0 στόχος μου, λοιπόν, ήταν να συμμετέχω σε σειρά της ΕΡΤ και ταυτόχρονα να μην πάρω το βάρος ενός καθημερινού σίριαλ ή ενός φουλ πρωταγωνιστικού ρόλου, γιατί ταυτόχρονα υπάρχει στη ζωή μου και το θέατρο. Όταν έκανα τα «Μυστικά της Εδέμ», δεν είχα διανοηθεί ότι θα κάνω και θέατρο ταυτόχρονα. Αφοσιώνομαι κάθε φορά 100% σε αυτό που κάνω, οπότε δεν ήθελα να είμαι σε ένα καθημερινό σίριαλ»

Στο μέλλον θα θέλατε να συμμετέχετε ξανά σε καθημερινή σειρά; «Φυσικά. Αν υπάρξει ένα καλό σενάριο και ένας ρόλος που πραγματικά πάλι θα ξάφνιαζε τον κόσμο και εμένα, θα το ξανακάνω».

Η σειρά «Ο Όρκος II» συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν. Θα βρίσκεστε στον 2ο κύκλο;

«Ναι, βέβαια, ο ρόλος συνεχίζεται. Η σειρά έχει συνολικά 32 επεισόδια και είμαι σίγουρα στα μισά, οπότε μιλάμε για έναν ρόλο που έχει συμμετοχή σε όσα γίνονται και γι’ αυτό μιλάω και για την εξέλιξη».

pefani-(2).jpg

Άρα δεν είναι ακριβώς γκεστ ο ρόλος σας.

«Εγώ το λέω έτσι, ίσως για να μην αντιμετωπίσω το βάρος του πρωταγωνιστικού ρόλου. (Γελάει.)»

Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της 2ης σεζόν;

«Ναι, έχουμε ήδη ξεκινήσει και γυρίζουμε τον επόμενο κύκλο της σειράς», λέει στο mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved