Η Γη της ελιάς spoiler: Κουράκος και Ευτυχία τσακώνονται λίγο πριν το γάμο τους
Media

Η Γη της ελιάς spoiler: Κουράκος και Ευτυχία τσακώνονται λίγο πριν το γάμο τους

Η Γη της ελιάς spoiler: Η εγκυμοσύνη της Μαρίνας βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ ο Κουράκος και η Ευτυχία τσακώνονται λίγο πριν από τον γάμο τους.

Η Ασπασία, ύστερα από καιρό, αισθάνεται πλέον ότι πατάει γερά στα πόδια της και αποφασίζει να διακόψει τις συνεδρίες με την ψυχολόγο της. Την ίδια ώρα, εκφράζει στον Δημοσθένη την επιθυμία της να εργαστεί, ωστόσο εκείνος, με τον γνωστό και απόλυτο τρόπο που έχει, της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να της το επιτρέψει ποτέ.

1679659380945-625173704-gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(4).jpg

Την επόμενη ημέρα, ο Ορέστης συναντάει τον αδίστακτο μαφιόζο και του κάνει μια άκρως ελκυστική επαγγελματική πρόταση, ενώ ταυτόχρονα ο νεοφερμένος κάτοικος της Μάνης διαμορφώνει τον χώρο που πρόκειται να στεγάσει το νέο του γυμναστήριο. Στο μεταξύ, η Αρετή παρατηρεί ότι ο Ορέστης οπλοφορεί και μπαίνει σε υποψίες σχετικά με το ποιόν του. Λίγο αργότερα, η τελευταία μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Στάθη, όμως για κακή της τύχη ο πρώην άντρας της επιστρέφει απρόσμενα.

gi-ths-elias-(1).jpg

Παράλληλα, ο Πότης και η Άννα κάνουν πρόβες για την πρώτη μουσική βραδιά και μερικές ώρες αργότερα την πραγματοποιούν στο καφενείο. Η εκδήλωση σημειώνει μεγάλη επιτυχία και την άλλη ημέρα το νέο τραγουδιστικό δίδυμο οργανώνει τα επόμενα σχέδιά του. Ταυτόχρονα, ο καφετζής προσπαθεί να κάνει την κοπέλα να ζηλέψει, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του Στάθη. Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους, ο Κουράκος και η Ευτυχία τσακώνονται άσχημα και για πρώτη φορά ανταλλάσσουν πολύ σκληρά λόγια. Ύστερα από ώρες, η μέλλουσα νύφη έχει ηρεμήσει από τον καβγά τους και προσπαθεί να προσεγγίσει τον αγαπημένο της για να μιλήσουν.

1675941819378-493932772-kourakos-(1).jpeg

Όμως ο Γιώργης είναι ακόμα πολύ θυμωμένος μαζί της. Η εγκυμονούσα Μαρίνα έχει αιμορραγία και ο Μάνος τη μεταφέρει εσπευσμένα στον γιατρό. 0 γυναικολόγος της αναλαμβάνει να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ τα αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκονται δίπλα της. Σε μία άλλη γωνιά της Μάνης, η Αντιγόνη υποδέχεται τη νέα αγροτική γιατρό, την Αφροδίτη, την οποία συμπαθεί αμέσως ο Ισίδωρος. Ύστερα από λίγα εικοσιτετράωρα, η Αντιγόνη μαζεύει τα πράγματά της και όλο το χωριό πηγαίνει να την αποχαιρετήσει που φεύγει για το Λονδίνο.

gi-tis-elias-myrtali.jpg

Μάλιστα, η καλή της φίλη, η Εύα, είναι πολύ στενοχωρημένη. Ταυτόχρονα, η τελευταία συνεχίζει να πνίγεται από τα χρέη και ούτε ο Χρήστος μπορεί να τη βοηθήσει. Ωστόσο, μία απρόσμενη εξέλιξη αναστατώνει τη ζωή της, καθώς της παρουσιάζεται μια σπουδαία επαγγελματική ευκαιρία εκτός Ελλάδας. Έτσι, η Εύα μπαίνει σε μεγάλο δίλημμα για το τι πρέπει να κάνει.

Πηγή Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved