Κόκκινο Ποτάμι: Ο Φώτης πεθαίνει στην αγκαλιά της Έλλης
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Φώτης πεθαίνει στην αγκαλιά της Έλλης

Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια αναζητά τον Δημοσθένη.'Οταν, λοιπόν, μαθαίνει ότι βρίσκεται στον Λαγκαδά, μαζί με την Εσμέ και τον Εμίρ ξεκινούν για εκεί.

Την ίδια ώρα, στην Κωνσταντινούπολη, ο Νικολαΐδης ενημερώνεται για τον θάνατο του Μιλτιάδη και καταρρέει ψυχολογικά. Στο μεταξύ, η Αγγελική, ως υπεύθυνη στο Καραμπουρνάκι, προτείνει στον Δημοσθένη μια αναβαθμισμένη θέση, αλλά εκείνος δηλώνει αποφασισμένος να καταταγεί στον στρατό.

kokkino-potai-(2).jpg

Συνάμα, ο Γαλάνης κάνει προεκλογική ομιλία στην Καλλιθέα, όπου φαίνονται και οι διαφορές προσφύγων και γηγενών. Παράλληλα, ο Λεβί διοργανώνει στο σπίτι του προεκλογική συγκέντρωση των Βασιλικών. Από την άλλη, ο Κεμάλ παραλαμβάνει κι άλλα όπλα από τους Ιταλούς και ο Ισμαήλ αποφασίζει να ειδοποιήσει τον Στεργιάδη και προσπαθεί να το πετύχει μέσω της Χαλιντέ.

kokkino-potami-(5).jpg

Μέρες μετά, η Ιφιγένεια φτάνει τελικά στον προορισμό της και συναντιέται με τον Δημοσθένη, ο οποίος ξεκινάει για Θεσσαλονίκη. Τότε του λέει για τον θάνατο του Μιλτιάδη και αποφασίζει να πάει μαζί του στο μέτωπο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτό, οι μπράβοι του Σίμου πάνε να αρπάξουν την Ανθή. Όμως ο Νίκος και ο Φώτης αντιδρούν και πάνω στη συμπλοκή ένας μπράβος μαχαιρώνει τον Φώτη, ο οποίος πεθαίνει στην αγκαλιά της Ελλης.

kokkino-potai-(3).jpg

Στην τουρκική ενδοχώρα, ο Λάμπρος τραυματίζεται και ο Σταμάτης τον βρίσκει από σύμπτωση στο σπίτι του Ισμαήλ.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved