My style rocks: Χαμός! «Ο μπαμπάς μου μού είπε να "προσέχω" τη Νικόλ»-«Πού με ξέρει ο μπαμπάς σου;»
Media

My style rocks: Χαμός! «Ο μπαμπάς μου μού είπε να "προσέχω" τη Νικόλ»-«Πού με ξέρει ο μπαμπάς σου;»

My style rocks: Μία μικρή ένταση δημιουργήθηκε στο σημερινό επεισόδιο (4/5) του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστριες τη Νικόλ Δεσποτοπούλου και την Emilia Vodos.

Η δεύτερη ανέφερε ότι ακούει πολύ τι της λέει ο μπαμπάς της και από την αρχή της είχε πει να προσέχει δύο συγκεκριμένα κορίτσια και βγήκε αληθινός!

«Μου είχε πει ο μπαμπάς μου στις αρχές του παιχνιδιού να προσέχω δύο κορίτσια, όχι στιλιστικά, αλλά αλλά από θέμα χαρακτήρα. Η μία είναι εδώ, η άλλη έχει φύγει. Η μία είναι η Νικόλ και η άλλη είναι η Ρέινα», είπε αρχικά η Emilia.

«Εμένα ο μπαμπάς σου από που με ξέρει δηλαδή;», είπε απορημένη η Νικόλ Δεσποτοπούλου.

emilia.JPG

«Έπεσε μέσα ο μπαμπάς. Θεωρώ ότι όταν μπήκα εδώ μέσα είχα άλλη άποψη για τη Νικόλ και την είχα υποστηρίξει στην αρχή αλλά μετά άλλαξα γνώμη. Πλέον έχω προσπαθήσει να κρατήσω μια ισορροπία αλλά είδα πράγματα... Σταμάτησα να την εμπιστεύομαι τη Νικόλ, είναι συμπαίκτριά μου και απλά την σέβομαι», είπε μεταξύ άλλων η Emilia Vodos.

«Απλά δεν σου κάνω τα χατίρια Emilia. Μου έχουν στείλει μηνύματα και φίλες σου απέξω και μου έχουν πει να σε προσέχω γιατί τα ίδια έχεις κάνει και σε αυτές», της είπε στη συνέχεια η Νικόλ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το My style rocks:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved