Τσολάκη: «Ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση και τον διώξαμε»
Media

Τσολάκη: «Ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση και τον διώξαμε»

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Night Out και μίλησε για τα δύο ακραία περιστατικά που έζησε από φανατικούς της θαυμαστές.

Αρχικά ανέφερε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη: «Θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εμμονικοί σε σημείο αρρώστιας, άρα δεν θεωρώ ότι για αυτό η έναρξη δεν είναι ο θαυμασμός για έναν άνθρωπο. Γιατί όταν υπάρχει φόβος από τον άλλον, σταματάει να υπάρχει θαυμασμός ή μια αγνή πρόθεση για να δείξεις ότι έχεις στο μυαλό σου.»

Και συνέχισε λέγοντας η Ελένη Τσολάκη: «Μου έχει συμβεί και μάλιστα δύο φορές, τη μία την είπα και στην εκπομπή φέτος. Ήταν η πρώτη φορά στον Alpha, που κάθε φορά που σχολούσα από τη δουλειά, ένα αυτοκίνητο με περίμενε έξω ακριβώς από το κανάλι και με ακολουθούσε όπου και να πήγαινα, ότι κι αν είχε η μέρα μου. Δηλαδή σε όλες τις δουλειές μου. Όταν άρχισα να το αντιλαμβάνομαι αυτό, κάποια στιγμή που φοβήθηκα πολύ, σταμάτησα στο κέντρο της Αθήνας, κατέβηκε αυτός και ήρθε και μου χτυπούσε με τα χέρια το παρμπρίζ.»

tsolaki3.jpg

Και πρόσθεσε: «Καταλήξαμε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα και τον αξιωματικό υπηρεσίας που, όταν μπήκαμε και οι δυο μέσα, ο άνθρωπος αυτός έκανε ότι δεν με ξέρει και γύρισε και είπε στον αστυνομικό πως “δεν την ξέρω την κοπέλα, λέει κάποιες τρέλες πρώτη φορά στη ζωή μου την βλέπω”. Δεν προχώρησα σε μήνυση ούτε σε οτιδήποτε άλλο, γιατί αισθάνθηκα ότι θα συνετιστεί και θα σταματήσει ανάλογες συμπεριφορές. Δυο μέρες όμως μετά ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου.

Και η δεύτερη φορά ήταν, πάλι ήμουν στον Alpha, με έναν άλλον άνθρωπο που με ακολουθούσε όπου έπαιζα μουσική αλλά… σε όλη την Ελλάδα! Δηλαδή ήμουν στην Κρήτη και ήταν στην Κρήτη, την άλλη μέρα ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ήταν στη Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή βρέθηκε πάλι μπροστά μου σε μια δουλειά και ήταν λίγο επιθετικός, αλλά ήμουν μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά, αν δεν κάνω λάθος, μπήκε εκείνος στη μέση και τον διώξαμε. Ήταν επιθετικός».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved