Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Φινάλε για τη σειρά – Έτσι μας αποχαιρετούν οι ήρωες
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Φινάλε για τη σειρά – Έτσι μας αποχαιρετούν οι ήρωες

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η καθημερινή κωμική σειρά ολοκληρώνεται την Πέμπτη 18 Μαΐου, με τους κατοίκους του... θρυλικού χωριού αγαπημένους και μονοιασμένους! Α! Και τους πρώην Αθηναίους πιο Πλατανιώτες από όλους!

Ο Βάρσος κάνει και μια μεγάλη δωρεά στο χωριό, ενώ «εφοδιάζει» τον Σώτο με κάμποσες από τις γνωριμίες του, που θα βοηθήσουν τους Πλατανιώτες να βολευτούν για... μια ζωή!

platanos-(12).jpg

Ενώ ο Βάρσος έχει... συγκινηθεί τόσο που θα · γίνει μπαμπάς ώστε να σχεδιάζει να... ξαναλλάξει τη διαθήκη του για να συμπεριλάβει και τον ή τη διάδοχο, ο Πετράν τον βγάζει από τον κόπο. Και αυτό γιατί πολύ απλά υποψιάζεται πως η Πέπη κάτι σκαρώνει. Την έχει λοιπόν από κοντά και σε μια συνάντηση με την Αγγέλα επιβεβαιώνει τις υποψίες του ότι άλλη είναι η έγκυος στο χωριό τους. Στο μεταξύ, ο Τζώρτζης θέλει να γράψει ένα παιδικό παραμύθι και ζητάει τη βοήθεια της Βαλέριος. Από την άλλη, η Καλλιόπη αποφασίζει να ξεθάψει το αβγό με τη βοήθεια του Θύμιου, για να του βρει μια καλύτερη κρυψώνα. Ο Πετράν θα μπορούσε να τους αφήσει όλους να πέσουν στην παγίδα της Πέπης, όμως τελικά αποφασίζει να αποκαλύψει στα ξαδέλφια όσα γνωρίζει για την πανούργα πρώην του Βάρσου. Έτσι, Κανέλας, Παναγής και Πετράν έχουν ξαμοληθεί στο κατόπι της, αλλά η παμπόνηρη αεροσυνοδός δεν σκοπεύει να κάτσει να τη συλλάβουν έτσι εύκολα. Την ίδια ώρα, ο Βάρσος καταφέρνει να πείσει τη Μάρμω να τον συγχωρέσει, ενώ το συμβούλιο του Πλάτανου καλείται να αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία της πρώην γυναίκας του για όλα όσα έκανε.

Αποχαιρετιστήριο γλέντι

platanos-(14).webp

Η Αγγέλα ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα και ο Θοδωρής στήνει ένα μικρό γλέντι προς τιμήν της. Και ενώ η Βαλέριο δεν ξέρει ποιον δρόμο να διαλέξει, η Πέπη παίρνει ένα «πλατανιώτικο μάθημα» και διαλέγει τον δρόμο της... εκδίκησης, αφού είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω το Φαμπερζέ με κάθε τίμημα. Μάλιστα τραβάει τα πράγματα στα άκρα, και η Κατερίνα με τον Παναγή είναι σε απόγνωση. Την ίδια ώρα, ο Σίμος και ο Πετράν, που είναι αποφασισμένοι να την πιάσουν πάση θυσία, ζητάνε τη βοήθεια της Βαλέριος.

Η Μυρτώ στα χέρια της Πέπης

platano-(10).jpg

Ο Ηλίας προσφέρεται να κάνει δώρο το ταξίδι του μέλιτος στον Σώτο και τη Σύλβια, στην παρέα όμως έρχεται να προστεθεί και η Καλλιόπη... με το ζόρι! Ο Τζώρτζης και η Χρύσα αναλαμβάνουν δράση για να σώσουν το μωρό τους, σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να το απαγάγει, ενώ η γιατρίνα και ο δασονόμος προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια για το τι έχει συμβεί με τη Μυρτώ, ώστε να μην προκαλέσουν κι άλλη αναστάτωση στο χωριό. Η Πέπη, που δεν το βάζει με τίποτα κάτω, εκβιάζει την Κατερίνα!

Άλλο γράμμα

1679948063811-355588369-platano-(22).jpg

Ο παπάς, η ΒαλέριΑ, ο Σίμος και ο Πετράν αναλαμβάνουν δράση και καταφέρνουν να σώσουν τη μικρή Μυρτώ αλλά και το Φαμπερζέ από την ύπουλη Πέπη. Την ίδια ώρα, ο Ηλίας «σώζει» την αδελφή του από τον έρωτα του Λουλούδη, κρύβοντας το γράμμα που της έχει στείλει και βάζοντας ένα άλλο στη θέση του. Και ενώ ο Σώτος και η Σύλβια ετοιμάζονται για την Αίγυπτο Παρηγοριά μαζί με τους κουμπάρους τους, η Πέπη «ετοιμάζεται» να υποστεί μια νέα τιμωρία, αφού ο Βάρσος είναι γεμάτος ιδέες.
Έπειτα από πολλές περιπέτειες και... αφωνίες, ο Παναγής και η Κατερίνα ζουν την απόλυτη ευτυχία, έχοντας στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Την ευτυχία απολαμβάνει όμως πια και η Μάρμω, καθώς ο Βάρσος την κάνει να γελάει με την ατελείωτη τρέλα του, κάτι που είχε πολλή ανάγκη Ο μισός Πλάτανος ετοιμάζεται για ταξίδι στην Αίγυπτο με την... ευγενική χορηγία του Ηλία, που προσπαθεί να κάνει «στροφή» στον καλύτερο εαυτό του. Την ίδια ώρα, και ο παπάς του χωριού κάνει «στροφή». Αυτός δυστυχώς επιστρέφει στην παλιά του... ξινίλα, αφού, όπως φαίνεται, άλλον δρόμο ήθελε να διαλέξει στη ζωή του και άλλον αναγκάστηκε να ακολουθήσει. Και ενώ η Σύλβια κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να παρηγορήσει τον γιο της, που είναι σε μαύρα χάλια, ο Βάρσος και η Μάρμω χαίρονται τα δισέγγονά τους και έρχονται όλο και πιο κοντά! Η Βαλέριο είναι αποφασισμένη να πάρει τη ζωή της αλλιώς και επικοινωνεί μόνο με τον Τζώρτζη, ελπίζοντας όλοι όσοι γνωρίζουν την αλήθεια γι' αυτό που της συμβαίνει να κρατήσουν το μυστικό της. Μόνο που στον Πλάτανο κανένα μυστικό δεν μένει κρυφό για πολύ...

Δωρεά και... άκρες

platanos-(6).jpg

Ο Σίμος καταστρώνει μεγαλεπήβολα σχέδια για την «Πλατανιώτισσα» και το εμφιαλωτήριο που θα φτιάξει στο χωριό. Είναι ενθουσιασμένος και δεν τον απασχολεί τίποτε άλλο. Στο μεταξύ, ο Βάρσος αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη δωρεά στον Πλάτανο και ταυτόχρονα «εφοδιάζει» τον Σώτο με κάμποσες από τις γνωριμίες του, που θα βοηθήσουν τους Πλατανιώτες να βολευτούν για... μια ζωή. Ο Θοδωρής, πάλι, είναι αποφασισμένος να «ξεβολευτεί» και να κόψει τον δεσμό του με την Αγγέλα, για να μπορέσει να βρει τον εαυτό του. Την ίδια ώρα, ο Πετράν ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και αποχαιρετάει τον Σώτο και το χωριό. Πολλές αναμνήσεις έρχονται να κατακλύσουν τους αγαπημένους μας ήρωες, που, χωρίς να το ξέρουν, ετοιμάζονται να πουν ένα ακόμα γλυκόπικρο αντίο, σε ένα πρόσωπο που αγάπησαν, όπως φαίνεται, πολύ... Και κάπως έτσι τελειώνει η ιστορία του Πλάτανου, του χωριού του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που αποχαιρέτησε τα εγκόσμια όχι μία αλλά δύο φορές, αφήνοντας όχι μία αλλά δύο διαθήκες και πολλούς μπελάδες πίσω του... Τα τρία εγγόνια του έγιναν ένα με τους ντόπιους και θα ζουν πια ευτυχισμένα στον Πλάτανο, μαζί με τα δικό τους παιδιά. Πολλοί ήταν οι κακοί που προσπάθησαν να σβήσουν το μικρό αυτό χωριουδάκι από τον χάρτη, αλλά κανείς τους δεν τα κατάφερε. Εξίσου πολλοί ήταν και οι τρελοί που το επισκέφτηκαν και όλοι τα αγάπησαν σαν να ήταν το δικό τους χωριό.

Όλοι μαζί και αγαπημένοι

1683273391996-523139172-xaireta_mou_ton_platano_logo_1021x576.jpg

Οι Πλατανιώτες στήνουν ένα μεγάλο γλέντι για να γιορτάσουν τα καλύτερα, που επιτέλους ήρθαν... Είναι όμως δυνατόν στον Πλάτανο, το μικρό χωριό του Βαγγέλα Κυριαζή, να τελειώσουν όλα έτσι απλά και χωρίς... απρόοπτα. Όχι βέβαια!

Πηγή Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved