Σασμός - Πένυ Παπαγεωργίου: «Φαντάζομαι την εξέλιξη της ιστορίας με happy end φυσικά»
Media

Σασμός - Πένυ Παπαγεωργίου: «Φαντάζομαι την εξέλιξη της ιστορίας με happy end φυσικά»

Σασμός: Έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς έχασε πολύ μικρή τη μητέρα της και έχει κακοποιηθεί από το σκληρό πατριό της.

Η Νάντια, που ερμηνεύει η Πένυ Παπαγεωργίου, αντί για παιχνίδια και χάδια, αναγκάστηκε να δουλεύει από μικρή ηλικία, ενώ έψαχνε απεγνωσμένα το βιολογικό της πατέρα. 0 πόνος έγινε δεύτερη σάρκα και τον κουβαλά διαρκώς μαζί της.

papageorgiou-(4).jpg

Η ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον ρόλο της και τις εξελίξεις.

Ήταν οδυνηρή η αποκάλυψη ότι δεν ανήκει στην οικογένεια Σταματάκη;

«Πολύ. Ήταν σίγουρη ότι είναι κόρη του Στεφανή. Για εκείνη, λοιπόν, το συναίσθημα ήταν οδυνηρό, καθώς οδηγήθηκε πάλι πίσω, στο μηδέν. Όταν ένιωσε ότι βρήκε επιτέλους τις ρίζες της, την οικογένειά της, έπρεπε να φύγει από το σπίτι και να γυρίσει πάλι στην προηγούμενη ζωή της. Όμως, οικογένεια δεν είναι μόνο αυτό. Και μόλις πέρασε ο πρώτος καιρός, το κατάλαβε. Βρήκε, λοιπόν, την οικογένεια που έψαχνε. Κι ας μην τους ενώνουν δεσμοί αίματος».

papageorgiou-(6).jpg

Στη Βασιλική βρήκε μια ζεστή αγκαλιά;

«Η Βασιλική είναι ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή την πίστεψε. Υπέροχο δεν είναι, όταν οι άνθρωποι πιστεύουν σε εμάς, άσχετα με το πώς φαινόμαστε στους άλλους; Ήξερε ότι πέρασε δύσκολα αυτό το κορίτσι και είχε την υπομονή να προσπαθήσει να τη γνωρίσει σιγά σιγά. Να της δείξει τι σημαίνει φροντίδα και ένα ζεστό σπίτι. Δεν έμεινε στο γεγονός ότι δουλεύει νύχτα, στο ότι δεν ξέρει ποια είναι. Είχε το “ροζ φίλτρο” όπως μου αρέσει να λέω. Σκέφτηκε ότι η Νάντια χρειάζεται βοήθεια και της την έδωσε. Άσχετα με το εάν είναι αδελφή του Νικηφόρου. Απλά έδωσε αγάπη σε ένα παιδί που το είχε ανάγκη. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο».

Ο σκληρός πατριός της μέχρι πότε θα τη βασανίζει;

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Ο Γιώργης τη βασάνιζε πολλά χρόνια,. για να μπορεί με ευκολία να τον αντιμετωπίσει. Ο πατριός της είναι ο φόβος της, και τους φόβους μας, δυστυχώς, πολλές φορές δεν τους αντιμετωπίζουμε με λογική».

papageorgiou-(1).jpg

Σε έναν άνθρωπο που δεν του έχει χαριστεί τίποτε, όπως είναι η Νάντια, ποια θα ήταν η ιδανική ζωή;

«Με την ασφάλεια και την ξεγνοιασιά της νεαρής ηλικίας που δεν έζησε».

Καθώς έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου, πώς φαντάζεστε την εξέλιξη της ιστορίας της;

«Με happy end φυσικά. Ένας μεγάλος έρωτας, σπουδές, γιατί είδαμε έναν πόνο για το ότι δεν μπόρεσε να τα πάει καλά στο σχολείο, και φυσικά ηρεμία», λέει στον Τηλεθεατή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved