Ο Γιώργος Παπαδάκης ξεκαθαρίζει για το debate: «Ο Χατζηνικολάου έχει φάει την κρυάδα...»
6932123
Media

Ο Γιώργος Παπαδάκης ξεκαθαρίζει για το debate: «Ο Χατζηνικολάου έχει φάει την κρυάδα...»

«Εγώ, εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη για το debate, ότι είναι παράλογοι και παράλληλοι μονόλογοι», τόνισε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης.

H αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές έχει αρχίσει και το ενδιαφέρον στην παρούσα φάση συγκεντρώνεται στο προγραμματισμένο debate των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που θα λάβει χώρα λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Στο debate, πέρα από τους έξι πολιτικούς αρχηγούς, θα δούμε και έξι δημοσιογράφους να τους θέτουν ερωτήσεις ενώ ο Γιώργος Κουβαράς θα είναι ο συντονιστής της συζήτησης. Στο debate ο δημοσιογράφος που θα παραστεί εκπροσωπώντας τον ΑΝΤ1, θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και όχι ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως ήταν το αναμενόμενο.

Για το συγκεκριμένο θέμα έχουν ακουστεί πολλά, όπως το ότι ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν αυτός που ζήτησε να παραστεί στο debate. Ο παρουσιαστής του ''Καλημέρα Ελλάδα'' θέλοντας να εξηγήσει τον λόγο που θα γίνει αυτό, ξεκαθάρισε λέγοντας:

«Επειδή άκουσα από κάποιους συναδέλφους από άλλα κανάλια ότι εγώ ζήτησα από το κανάλι να πάω στο debate, θέλω να πω ότι καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Εγώ, εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη για το debate, ότι είναι παράλογοι και παράλληλοι μονόλογοι. Ότι αυτό εξυπηρετεί τις δικές τους ανάγκες να βγουν στην τηλεόραση και να πουν αυτά τα οποία είναι προετοιμασμένοι από το σπίτι τους να πούνε, ανεξάρτητα από το τι τον ρωτάς εσύ.

papadakis-(4).jpg

Αυτό δεν είναι debate, είναι παράλογοι και παράλληλοι μονόλογοι. Θα μου πεις, “γιατί πας;” Γιατί από τη στιγμή που ο σταθμός αποφάσισε να συμμετέχει, θα μπορούσε να πει ότι δε συμμετέχει, μου έγινε η πρόταση. Το σκέφτηκα πάρα πάρα πολύ και καταλήγοντας θέλω να πω ότι, συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό του Νίκου Χατζηνικολάου για τα debate. Εκείνος όμως, έχει πάει και έχει φάει την κρυάδα, εγώ θα πάω να τη φάω τώρα την κρυάδα» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved