Survivor - Χανταμπάκης: Αυτόν τον παίκτη έδωσε στεγνά - Η αποκάλυψη για Βασάλο - Σταυρούλα!
Media

Survivor - Χανταμπάκης: Αυτόν τον παίκτη έδωσε στεγνά - Η αποκάλυψη για Βασάλο - Σταυρούλα!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε από το survivor all star και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή, Πρωινό Μας!

Τι είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Ποιος παίκτης έβγαλε στη φόρα ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο;

xantampakis.webp

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Γενικότερα αυτό έχει ξεκινήσει από όταν βγήκε η Μελίνα, οι εντάσεις ξεκίνησαν από όταν η Μελίνα κάτι ανέφερε ότι τους είδε μαζί να έρχονται από την τουαλέτα και θυμάμαι ότι λέγανε είπα στο Q μου αυτά, είπα στο Q μου αυτά, τις συνεντεύξεις δηλαδή. Από τότε είχε αρχίσει να αιωρούνται διάφορα πράγματα. Εγώ έχω να πω ότι μου φαίνεται πολύ αστείο να συζητάω αυτά. Ήταν μια ανοιχτή συζήτηση πώς να μαζευτεί όλο αυτό γιατί δεν άρεσε στον Κωνσταντίνο. Εγώ δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου, οπότε με αυτό που είχε πει η Μελίνα είχε αισθανθεί λίγο άβολα, ο Τάκης τον είχε πειράξει, τον είχε πει Δον Ζουάν που αλλάζει τις γυναίκες. Γενικότερα υπήρχε μια εβδομάδα αυτού του προβληματισμού για να λυθεί αυτή η παρεξήγηση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας με τις πρώτες δηλώσεις του Στέλιο Χανταμπάκη μετά την αποχώρησή του από το survivor all star!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved