Άννη Θεοχάρη: «Η γνωριμία μου με τον Φοίβο ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή»
Media

Άννη Θεοχάρη: «Η γνωριμία μου με τον Φοίβο ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή»

Εντυπωσιακή ήταν η ερμηνεία της και ως πληθωρικής Κίρμπυ στα «Νούμερα», τη μουσική κωμωδία του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1, που ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το δεύτερο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννη Θεοχάρη μιλα για τη γνωριμία της με τον Φοίβο Δεληβοριά και τη συνεργασία τους.

Κομβική στιγμή στη ζωή σας γνωριμία με τον Φοίβο Δεληβοριά, που ξεκίνησε από... Ταράτσα» και κατέληξε στη «Μάντρα»;

1683275073382-756400383-theoxari-(1).jpeg

«Η γνωριμία μου με τον Φοίβο ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή. Με είδε σε μια παράσταση όπου συμμετείχα με την ομάδα μου “Στενός Κορσές” και με πήρε στην “Ταράτσα” ' Από εκεί με είδαν από τη “Μουρμούρα” και με πήραν τηλέφωνο για να κάνω κάστινγκ για το ρόλο της Μένης. Ο Φοίβος είναι ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, ξέρει να φτιάχνει πολύ ωραίο κλίμα και οι επαγγελματικές ομάδες που δημιουργεί, αναπόφευκτα γίνονται παρέες. Οπότε μαζί με τύχη και ωραίες δουλειές, η γνωριμία μου με τον Φοίβο μου έφερε και πάρα πολλούς φίλους».

Οι πρώτες σας σκέψεις και αντιδράσεις όταν διαβάσατε το ρόλο της Κίρμπυ;
«Ενθουσιάστηκα! Σκέφτηκα: Επιτέλους! Ένας χαρακτήρας που άλλες εποχές θα ήταν μια γραφική φιγούρα, τώρα παρουσιάζεται όπως ακριβώς πρέπει: με αθωότητα, χιούμορ, σεβασμό και αλήθεια»

theoxari-(5).jpg

Καθώς ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε μοιραστείτε μαζί μας κάποιες ξεχωριστές στιγμές στη διάρκεια των γυρισμάτων

«Σίγουρα θα ξεχωρίσω την πρώτη μέρα γυρίσματος στο Νεκροταφείο κυρίως γιατί βρεθήκαμε όλοι μαζί επιτέλους σε δράση σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο και το τελευταίο γύρισμα γιατί πήρε αναπάντεχα μια μορφή γιορτής αλλά και συγκίνησης όχι όμως για κάτι που τελειώνει αλλά για κάτι που συνέβη», λέει η ηθοποιός στον Τηλεθεατή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved